Connect with us

Feminin

Teodora Meluţă, după aflarea adversarilor din preliminariile pentru Euro 2021: “Chiar dacă este o grupă grea, eu cred în şansa noastră”


Cea mai bună fotbalistă din România în anul 2018 este optimistă în ceea ce privesc şansele naţionalei României de a ajunge pentru prima dată la un turneu final


Joi, 21 februarie, la Nyon a avut loc tragerea la sorţi pentru preliminariile Campionatului European din 2021. În urma tragerii la sorţi, România a fost repartizată în Grupa H, alături de Elveţia, Belgia, Croaţia şi Lituania.

Cu Belgia, reprezentativa noastră s-a duelat şi în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din acest an. Acolo, România a fost învinsă în dublă manşă de către reprezentativa Belgiei.

De această dată, tricolorele, prin vocea Teodorei Meluţă, speră să le învingă pe belgience şi să obţină în premieră calificarea la un turneu final.

“Chiar dacă este o grupă grea, eu cred în şansa noastră. Avem o echipă bună şi cred că există şanse de calificare”, a spus Teodora Meluţă, pentru FRF TV.

Cea mai bună fotbalistă din România în anul 2018 îşi doreşte foarte mult să ajungă la un turneu final şi ar da orice pentru a-şi îndeplini acest vis.

“Aş da orice pentru o prezenţă la un turneu final. Ne vom reîntâlni cu Belgia. În campania precedentă, belgiencele nu au fost mai bune ca noi, doar au avut mai multă experienţă. Aici s-a făcut diferenţa. Cu mai multă determinare, acum putem lua noi cele 6 puncte”, a spus Teodora Meluţă, pentru FRF TV.

România va debuta în preliminariile pentru Campionatul European din 2021, tocmai împotriva Belgiei.

Însă, până la acel joc, Naţionala noastră va participa la un turneu de pregătire în Turcia, denumit Alanya Gold City Cup.

În cadrul turneul din Turcia, România se va duela cu Turkmenistan (27 februarie, ora 13.00), Uzbekistan (1 martie, ora 17.30) şi India (3 martie, ora 19.30).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Feminin