Connect with us

FOTBAL

Daniel Sabou, după tragerea la sorţi pentru barajul de promovare în Liga a III-a: “A fost o tragere la sorţi bună pentru Sălaj”


Preşedintele AJF Sălaj consideră că judeţul nostru a avut parte de o tragere la sorţi bună, chiar dacă Sălajul nu a picat cu reprezentanta judeţului Bistriţa-Năsăud, aşa cum şi-ar fii dorit toată lumea


Recent, s-a tras la sorţi duelurile ce vor avea loc la barajul de promovare în Liga a III-a. Sorţii au făcut ca echipa ce va câştiga campionatul Ligii a IV-a în Sălaj să se dueleze pentru un loc în cel de-al treilea eşalon cu învingătoarea din judeţul Maramureş.

Chiar dacă toată lumea spera ca la baraj, Sălajul să dea peste reprezentanta judeţului Bistriţa-Năsăud, până la urmă, nu e rău nici un duel cu reprezentanta din judeţul Maramureş.

De altfel, de această părere este şi Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj.

“Reprezentanta judeţului Bistriţa-Năsăud era cea mai accesibilă, dar am căzut cu Maramureş şi putem spune că a fost o tragere la sorţi bună pentru Sălaj, având în vedere că am evitat Clujul, Bihorul şi Satu Mare, unde sunt campionate şi echipe mult mai puternice. Oricare dintre cele trei echipe din Sălaj care se bat la titlu au şansa lor, însă trebuie să facă pregătire în perioada rămasă până la baraj. Ar fi foarte benefic ca echipa care va câştiga campionatul să şi promoveze în Liga a III-a, iar toată lumea ar avea de câştigat. Nu cred că Liga a IV-a din Maramureş este peste campionatul nostru. Şi noi avem echipe foarte bune şi drept dovadă, în ultimele sezoane, lupta la titlu s-a dus până în ultima etapă. Poate fi un avantaj faptul că meciul tur se joacă în Maramureş, iar returul în Sălaj, dar ambele meciuri trebuie tratate cu maximă seriozitate de echipa care va deveni campioana Sălajului.Nu cred că în Liga a IV-a din Maramureş sunt jucători atât de buni, din moment ce în judeţul vecin sunt două echipe foarte bune de Liga a III-a”, ne-a spus Daniel Sabou.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL