Connect with us

JUNIORI

Academia de Volei “Lazăr Marius” a câştigat ultimul turneu de calificare al speranţelor


La finalul săptămânii trecute, la Zalău a avut loc ultimul turneu la volei speranţe înainte de turneul semifinal. Gazda, Academia de Volei “Lazăr Marius”, a reuşit să câştige două meciuri din tot atâtea posibile şi s-a clasat pe locul 1 în clasamentul final al turneului


La finalul săptămânii a avut loc ultimul turneu de calificare la volei, la categoria de vârstă speranţe. Organizatorul turneului V de calificare a fost Academia de Volei “Lazăr Marius” şi trebuia să fie prezente patru echipe.

Însă, din motive încă neclare, CSS 2 Baia Mare a decis să nu se prezinte la acest turneu, având în vedere că nu mai aveau nicio şansă de calificare la turneul semifinal şi astfel că la ultimul turneu au fost prezente doar trei echipe.

Este vorba despre Academia de Volei “Lazăr Marius” 1 Zalău, Academia de Volei “Lazăr Marius” 2 Zalău şi CSS Zalău, în timp ce CSS Lapi Dej, liderul Seriei a stat.

Atât Academia de Volei “Lazăr Marius”, cât şi CSS Zalău au obţinut calificarea la turneul semifinal, astfel că meciurile din cadrul ultimului turneu au contat doar pentru statistică. Chiar şi aşa, asta nu a însemnat că nu s-a jucat serios.

Astfel că antrenorii au urmărit ca echipele lor să joace cât mai bine, pentru a fi în formă maximă la turneul semifinal.

Primul joc de la turneul al V-a de la calificare a avut loc între Academia de Volei “Lazăr Marius” 1 şi CSS Zalău, meci câştigat în trei seturi de echipa pregătită de Marius Lazăr. În cel de-al doilea joc, CSS Zalău s-a “răzbunat” pe echipa a doua a Academiei, pe care a învis-o cu 3 – 0.

În ultimul joc, disputat între cele două echipe ale Academiei de Volei “Lazăr Marius”, prima echipă a reuşit să se impună în trei seturi, obţinând astfel a doua victorie din tot atâtea posibile şi câştigând astfel ultimul turneu de calificare.

În urma jocurilor, clasamentul final a rămas neschimbat, astfel că Seria a fost câştigată de CSS Lapi Dej, în timp ce pe locul secund s-a clasat Academia de Volei “Lazăr Marius” Zalău, podiumul fiind completat de către CSS Zalău.

“Eram deja calificaţi la turneul seminifal, însă, cu toate acestea ne-au interesat aceste meciuri, pe care am dorit să le câştigăm pentru a ne căpăta încredere. La acest turneu mi-a plăcut că echipa mea s-a motivat foarte bine în meciul cu CSS Zalău şi au jucat foarte bine de la început şi până la sfârşitul meciului şi nu au lăsat nicio secundă că cei de la CSS ar putea reveni în joc. Sunt foarte mulţumit că tactica de joc a mers perfect şi băieţii şi-au îndeplinit cu brio sarcinile în teren. Ne dorim să ne calificăm la turneul final şi avem două şanse să reuşim asta. Prima şansă este acum în luna martie când va fii primul turneu semifinal. O să fie mai greu, pentru că sunt echipe din toată ţară, dar nu o să fie imposibil. Noi mergem să încercăm să facem o surpriză frumosă şi să încercăm să ne calificăm după primul turneu. Dacă nu vom reuşi asta, la al doilea turneu semifinal o să fie mai accesibil, pentru că acolo din patru echipe din grupă, se vor califica două şi atunci şansele sunt mai mari, însă obiectivul nostru este să ajungem la turneul final şi acolo să ajungem cât mai sus”, a spus Marius Lazăr, pentru Sportul Sălăjean.


Rezultatele înregistrate la turneul al V-lea de calificare:

Academia de Volei “Lazăr Marius” A – CSS Zalău 3 – 0 (23, 11, 11)

CSS Zalău – Academia de Volei “Lazăr Marius” B 3 – 0 (10, 19, 14)

Academia de Volei “Lazăr Marius” A – Academia de Volei “Lazăr Marius” B 3 – 0 (15, 21, 13)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in JUNIORI