Connect with us

FOTBAL

Campioana Sălajului are un nou antrenor!


Unirea Mirşid, cea care se află în fotoliul de lider al Ligii a IV-a şi în acest moment, se întăreşte pentru Liga a III-a, iar pentru aceasta şi-a asigurat şi serviciile unui nume cu rezonanţă în fotbalul românesc: Vasile Jula

 

Unirea Mirşid a terminat anul în fotoliul de lider, având un avans de trei puncte faţă de Dumbrava Gîlgău şi la cinci puncte de Rapid Jibou, celelalte două contracandidate pentru titlul judeţean.

Dacă în ultimii ani a făcut doar figuraţie în meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, gruparea condusă de Călin Bereschi vrea de această dată să câştige titlul judeţean, dar şi barajul pentru ca din sezonul următor să evolueze în cel de-al treilea eşalon.

Aceasta, cu atât mai mult cu cât oficialii clubului au discutat cu reprezentanţii autorităţilor locale din municipiul Zalău pentru o colaborare cu Primăria Zalău care va susţine o participare în eşalonul superior.

Pentru asta, Unirea se pregăteşte să facă mai multe achiziţii importante, atât în lot, cât şi pe banca tehnică.

În urma mai multor discuţii, liderul din Liga a IV-a a ajuns la un acord cu Vasile Jula, cel care din retur va ocupa funcţia de antrenor principal.

“Lică”, cunoscut în fotbalul românesc după prestaţiile bune în tricoul formaţiilor “U” Cluj, CFR Cluj şi Gloria Bistriţa, are experienţă şi pe banca tehnică, după ce a condus echipa FC Zalău în Liga a III-a.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia tipărită a ziarului Sportul Sălăjean din 27 februarie.

1588 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL