Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou se duelează cu un posibil adversar de la barajul pentru Liga a III-a


În această perioadă, gruparea de pe Someş şi-a programat o “dublă” amicală cu Viitorul Ulmeni, primul joc urmând să aibă loc sâmbătă, la Jibou


Rapid Jibou continuă pregătirile pentru retur şi în fiecare săptămână, antrenorul Ciprian Roja a programat câte două antrenamente, dar şi cel puţin un joc amical.

Următoarea partidă de verificare va fi  sâmbătă, de la ora 14.00 cu Viitorul Ulmeni, un posibil adversar al viitoarei campioane a Sălajului, la barajul pentru Liga a III-a.

Cu echipa din Ulmeni, jibouanii au programat chiar două partide de verificare. Prima va fi sâmbătă, la Jibou, iar al doilea joc de verificare se va disputa pe 9 martie, la Ulmeni.

“Noi ne pregătim intens, dar mai aşteptăm întăriri. Vrem să vedem şi care este nivelul unor echipe ce se bat la campionat în Maramureş şi am programat două jocuri de verificare cu Viitorul Ulmeni, cu atât mai mult cu cât campioana Sălajului va întâlni o echipă din Maramureş la barajul pentru Liga a III-a”, ne-a declarat Ciprian Roja.

Viitorul Ulmeni se află pe locul secund în Seria Sud a Ligii a IV-a Maramureş dar este la egalitate de puncte cu liderul Progresul Şomcuta Mare. Să mai spunem că pe lângă cele două jocuri amicale cu Viitorul Ulmeni, Rapid Jibou va mai juca pe 2 martie şi cu Olimpia Gherla, partida urmând a avea loc la Jibou.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL