Connect with us

FOTBAL

Samir Sabou, după ce AS Creaca Jac a câştigat Cupa AJF: “Am fost o echipă unită”


Conducătorul grupării din comuna Creaca s-a arătat mulţumit de jocul prestat de echipa sa la competiţia de fotbal în sală organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj, mai ales că AS Creaca Jac a cucerit în premieră trofeul la categoria Liga a V-a


La finalul săptămânii trecute, în sala de sport din Someş Odorhei au avut loc meciurile din fazele superioare de la Cupa AJF la categoria Liga a V-a.

După un parcurs perfect în faza grupelor, AS Creaca Jac şi-a continuat recitalul la competiţia de fotbal în sală organizată de AJF Sălaj şi a câştigat pe bandă rulantă. Astfel, după finala câştigată cu 2 – 1 în faţa Voinţei Derşida, gruparea condusă de Samir Sabou şi-a adjudecat în premieră acest trofeu.

De această performanţă, Samir Sabou nu avea cum să fie decât mulţumit de prestaţia băieţilor săi.

“Când ne-am înscris la această competiţie ne-am propus să ieşim din grupă, dar după ce am văzut ce echipe s-au calificat, am sperat la primele două locuri. Până la urmă am câştigat şi îi felicit pe toţi băieţii, fiincă au dat dovadă de dăruire la aceste meciuri. Am fost o echipă unită şi am practicat un joc frumos. La această competiţie am combinat foarte bine tinereţea cu experienţa unor jucători. Este un trofeu important, care ne dă moral bun pentru campionat. Însă, în retur ne va fi mai greu, fiindcă s-ar putea să pierdem un jucător important, este vorba de Răzvan Sabou, care ne-a ajutat foarte mult la Cupa AJF”, ne-a declarat Samir Sabou.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL