Connect with us

FOTBAL

Intră în “horă” şi echipele din Liga a IV-a la Cupa AJF. PROGRAM


Cupa AJF Sălaj se derulează sâmbătă la categoria Liga a IV-a, unde s-au înscris şase echipe, dar pe ultima sută de metri, CS Barcău a anunţat că nu mai participă şi în aceste condiţii au rămas doar cinci participante


După ce s-a derulat la categoria Liga a V-a şi la juniori A1, Cupa AJF Sălaj continuă sâmbătă la categoria Liga a IV-a.

Deşi organizatorii s-ar fi aşteptat la un număr mai mare de participante, până la urmă s-au înscris doar şase formaţii, dar pe ultima sută de metri, CS Barcău Nuşfalău a anunţat că nu mai participă, iar în aceste condiţii au rămas doar cinci echipe, fiecare urmând să joace cu fiecare.

Unirea Mirşid, Someşul Someş Odorhei, Silvania Cehu Silvaniei, Olimpic Bocşa şi Sportul Şimleu sunt participantele la ediţia a XX-a, favorită certă fiind Unirea Mirşid, liderul Ligii a IV-a şi câştigătoarea ediţiei trecute.

Lipsesc însă contracandidatele Mirşidului în lupta pentru titlu, este vorba de Dumbrava Gîlgău şi Rapid Jibou, care în această perioadă preferă să susţină jocuri amicale pe teren mare, dar şi CS Barcău Nuşfalău, care în urmă cu câţiva ani a câştigat această competiţie.

Toate jocurile vor avea loc sâmbătă, în sala de sport de la Valcău.

În cazul în care un meci se termină la egalitate, se vor executa lovituri de departajare. Învingătoarea va primi două puncte, în timp ce învinsa va rămâne cu un punct.

Competiţia începe de la ora 09.00 cu jocul dintre Sportul Şimleu şi Olimpic Bocşa şi se va termina cu partida dintre Olimpic Bocşa şi Someşul Someş Odorhei, care va avea loc de la ora 15.45.

După Cupa AJF Sălaj la categoria Liga a IV-a, la început de martie va fi programată ediţia a III-a a Cupei Primăverii la categoria 8+1, care urmează să se joace la Titan Arena.


Programul Cupei AJF Sălaj la categoria Liga a IV-a:

Ora 09.00: Sportul Şimleu – Olimpic Bocşa

09.45: Silvania Cehu Silvaniei – Unirea Mirşid

10.30: Olimpic Bocşa – Silvania Cehu Silvaniei

11.15: Someşul Someş Odorhei – Sportul Şimleu

12.00: Silvania Cehu Silvaniei – Someşul S. Odorhei

12.45: Unirea Mirşid – Olimpic Bocşa

13.30: Someşul Someş Odorhei – Unirea Mirşid

14.15: Sportul Şimleu – Silvania Cehu Silvaniei

15.00: Unirea Mirşid – Sportul Şimleu

15.45: Olimpic Bocşa – Someşul Someş Odorhei


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL