Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Doctorii falşi sunt şi aproape de Sălaj


După celebrul caz în care a fost implicat un italian cu opt clase care efectua intervenţii chirurgicale, un nou caz a fost depistat de poliţiştii din judeţul Bihor. Oamenii legii din judeţul vecin au descoperit o tânără care a efectuat mai multe acte medicale estetice faciale


Miercuri, 20 februarie, la ora 17.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au efectuat două percheziții domiciliare în baza unor autorizații de percheziție emise de Judecătoria Oradea, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de exercitare fără drept a unei profesii, față de o femeie de 39 de ani, din municipiul Oradea.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale o bănuiesc pe aceasta că, în perioada 2017 – 2019, ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze și cearcăne, fără a avea calitatea de medic.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acesteia și la un salon cosmetic din municipiul Oradea, pentru documentarea și probarea activității infracționale a celei în cauză, polițiștii au descoperit și au ridicat în vederea cercetărilor agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimțământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite și altele. La cabinetul respectiv, se pare că au fost paciente şi din alte judeţe, printre care şi din Sălaj.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză.

785 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj