Connect with us

FOTBAL

S-a stabilit data reluării Ligii a IV-a


Returul eşalonului al patrulea va începe pe data de 9 martie cu etapa a XIV-a


Pauza fără fotbal se apropie de final, iar în luna martie urmează să se reia cele două eşaloane fotbalistice din Sălaj. În acest sens, ieri, la sediul AJF Sălaj a avut loc o şedinţă cu delegaţii echipelor din Liga a IV-a şi a fost stabilită data reluării campionatului. Astfel, returul va începe peste două săptămâni, prima etapă din 2019 fiind programată în perioada 9 – 10 martie de la orele 13.00 (juniorii) şi 15.00 (seniorii).

Având în vedere că a doua parte de campionat începe din al doilea weekend al lunii martie nu va fi nevoie de nicio etapă intermediară. De Paşti, etapa va fi programată sâmbătă, iar returul urmează să se termine pe data de 2 iunie. În acest sens, câştigătoarea Ligii a IV-a va avea la dispoziţie aproape două săptămâni să pregătească “dubla” barajului de promovare, care este programată în 15 iunie turul şi în 22 iunie returul. În cadrul primei etape, primele trei clasate care sunt şi angrenate în bătălia pentru titlu par a avea meciuri uşoare. Liderul Unirea Mirşid joacă pe teren propriu cu Someşul Someş Odorhei, Rapid Jibou va primi vizita celor de la CS Ileanda, în timp ce Dumbrava Gîlgău se va deplasa la CS Barcău Nuşfalău.

După prima parte de campionat, gruparea condusă de Călin Bereschi are 3 puncte avans faţă de Dumbrava Gîlgău şi cu cinci mai mult decât Rapid Jibou, ocupanta locului 3.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL