Connect with us

ALTE SPORTURI

Szabo Robert nu a mai participat la Raliul Zăpezii


Pilotul sălăjean a fost deranjat de dezorganizarea de la această ediţie a competiţiei de la Cavnic şi a ales să nu mai participe, lăsând raliul pentru două zile de relaxare la schi, în staţiunea montană din Maramureş


După o pauză îndelungată, Szabo Robert a început anul 2019 în forţă şi a luat startul celei de-a doua ediţii a Klausenburg Winter Race, o competiţie ce trebuia să se desfăşoare pe zăpadă, însă din cauza vremii calde de afară, întrecerea s-a disputat în noroi.

Chiar şi aşa, sălăjeanul nostru a fost pregătit şi a reuşit să termine cursa pe locul 2 şi astfel avea moralul ridicat înaintea Raliului Zăpezii, competiţie ce a avut loc la finalul săptămânii trecute la Cavnic.

Deşi înainte de  competiţia din judeţul Maramureş, Szabo Robert era foarte încântat de faptul că va participat la acest raliu, pe un traseu desprins parcă dintr-un basm.

Însă, odată ajuns la competiţie, pilotul din judeţul nostru a fost foarte dezamăgit de organizarea slabă şi până la urmă a decis să nu se mai alinieze la startul cursei. Astfel că, în cele din urmă, în cele două zile de concurs, Szabo Robert s-a relaxat la schi.

“Am plecat la Cavnic pregătit pentru raliu, am făcut recunoaşterea traseului, însă nu am mai participat. Am fost foarte dezamăgit de organizarea extraordinar de slabă. A fost o dezordine şi un haos uriaş şi efectiv am lăsat raliul pentru schi. Nu am mai participat. Aşa o harababură nu am mai întâlnit. Nu se ştia ordinea de zi, nu se ştia când e startul, la ce oră, un haos. Astfel, în condiţiile acestea nu am mai participat şi am rămas la staţiune la schi. De asemenea, nu voi mai participa la Raliul Zăpezii”, ne-a spus Szabo Robert.

Din cele spuse de pilotul sălăjean, traseul era unul frumos şi cu potenţial mare, însă, din păcate lipsa de organizare l-a lăsat cu un gust amar pe Szabo Robert.

“Traseul putea  fi frumos, însă, din păcate lipsa de organizare şi-a spus cuvântul. Este păcat, deoarece au un potenţial extraordinar acolo şi este o minune a naturii ce avem noi acolo la Cavnic, şi drumul acela şi condiţiile meteo, însă noi nu suntem în stare valorificăm ceea ce ne oferă natura. Asta este părerea mea. Astfel de minunăţii ajung pe mâna unor oameni care nu ştiu să le gestioneze”, ne-a mai mărturisit pilotul sălăjean.

Dacă nu a luat startul la Raliul Zăpezii, Szabo Robert se pregăteşte acum pentru prima etapă a Campionatului Internaţional ACR de Rally Sprint. După ce anul trecut s-a clasat pe podium la categoria Avansaţi, pilotul din judeţul nostru aşteaptă cu încredere prima etapă din actuala stagiune.

“Urmează Campionatul Internaţional ACR de Rally Sprint în luna martie şi până la startul primei etape, toate maşinile vor fi pregătite şi cred că vom putea puncta în acest campionat. Ne pregătim în forţă şi sperăm că totul va fii bine”, ne-a spus Szabo Robert.

Prima etapă din Campionatul Internaţional ACR Rally Sprint va avea loc la data de 16 martie, în poligonul de la Satu Mare. Etapa a II-a este programată la data de 13 aprilie în centrul oraşului Satu Mare, în timp ce etapa a III-a se va desfăşura în 11 mai în centrul oraşului Baia Mare.

Etapa a IV-a va avea loc la Carei în 15 iunie, în timp ce ultima etapă din Campionatul Internaţional ACR de Rally Sprint este programată la data de 16 noiembrie, în poligonul de la Satu Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI