Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal ar putea juca tot în Lituania


“Am trei oferte, dar sunt şanse să mă întorc la Vilnius, unde m-am simţit foarte bine”, a spus fotbalistul şimleuan


Liviu Antal a avut un an 2018 plin de reuşite la Zalgiris Vilnius, echipă cu care a câştigat Cupa Lituaniei, iar în campionat s-a clasat pe locul secund.

De departe, fotbalistul şimleuan a fost golgheterul campionatului cu 23 de goluri, dar s-a despărţit de Zalgiris la finalul anului trecut după ce şi-a încheiat contractul.

Pe adresa fotbalistului au apărut mai multe oferte, însă deocamdată Antal nu s-a decis asupra viitorului. Totuşi, jucătorul de 29 de ani are şanse mari să revină la vicecampioana Lituaniei, iar în zilele următoare urmează să ia o decizie finală.

“Am trei oferte şi mă voi decide în zilele următoare. Am fost ofertat de echipe din Belarus, Kazakhstan şi Lituania, dar sunt şanse să mă întorc la Vilnius, unde m-am simţit foarte bine.  Cei de la Vilnius mă lasă să plec liber când am o altă ofertă şi îmi convine, decât să merg altundeva şi să mă leg de o echipă pe o perioadă mai îndelungată”, ne-a declarat Liviu Antal, care din vara anului 2017 a jucat în Lituania.

Noul campionat din Lituania va începe în luna martie, iar sezonul va fi deschis de Supercupa Lituaniei, dintre campioana Suduva şi deţinătoarea Cupei, Zalgiris.

Liviu Antal a mai fost golgheter şi în România, în sezonul 2013 – 2014 când evolua la FC Vaslui. În Liga 1 din România, Antal a fost campion cu Oţelul Galaţi şi a mai jucat pentru Pandurii Tg. Jiu şi CFR Cluj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL