Connect with us

FOTBAL

Suspendare drastică pentru jucătorul care a lovit arbitrul la Cupa AJF!


În urma şedinţei Comisiei de Disciplină, Ionuţ Puie de la Cetatea Buciumi a fost suspendat un an de zile din toate competiţiile organizate de AJF Sălaj


Eveniment neplăcut în cadrul Cupei AJF Sălaj, la semifinala dintre AS Creaca Jac şi Cetatea Buciumi, unde arbitrul Raul Horvat a ieşit cel mai şifonat, fiind lovit puternic de Ionuţ Puie, jucătorul de la Cetatea Buciumi. În momentul acestui incident, scorul era 3 – 0, dar partida nu a mai continuat, deoarece centralul a şi fluierat finalul jocului.

La două zile după Cupa AJF Sălaj s-a întrunit Comisia De Disciplină, care a analizat acest caz şi a dat sancţiunile cuvenite. Astfel, Ionuţ Puie s-a ales cu o suspendare de un an din toate competiţiile organizate de AJF Sălaj, dar a primit şi o amendă.

La răspundere a fost tras şi delegatul de la Cetatea Buciumi, care a primit o lună suspendare şi amendă. Oficialii AJF Sălaj sunt decişi să stopeze astfel de violenţe şi pun la cale un regulament disciplinar şi mai aspru. Astfel un jucător sau oficial care loveşte arbitrul ar putea fi suspendat pe viaţa!


Comisia de Disciplina intrunita marti 19.02.2019, a luat urmatoarele decizii:

  1. Puie Ionut (jucător Cetatea Buciumi ) – 1 an suspendare şi amendă, conf. art. 63, lit. E din regulamentul disciplinar.
  2. Şandor Cosmin (delegat Cetatea Buciumi) – 1 lună suspendare şi amendă, conf. art 52.2 din regulamentul disciplinar.

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL