Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou, învinsă de Someşul Dej


Vicecampioana Sălajului a pierdut la o diferenţă de trei goluri în partida susţinută cu ocupanta locului secund din Liga a IV-a Cluj


În speranţa că va recupera diferenţa de 5 puncte până la lider, Rapid Jibou a început din timp pregătirile pentru retur şi deja a efectuat un mic cantonament.

Au urmat şi trei jocuri amicale, dintre care două cu fruntaşe din Liga a IV-a Cluj. În prima partidă, gruparea de pe Someş a remizat, scor 8 – 8 cu Unirea Iclod, după care vineri, Rapid Jibou s-a impus cu 5 – 3 în faţa “republicanilor” de la Atletic Zalău.

Duminică, echipa antrenată de Ciprian Roja a întâlnit ocupanta locului secund din Liga a IV-a Cluj, este vorba de Someşul Dej, care s-a întărit puternic în această iarnă cu jucători experimentaţi din Liga a III-a.

În faţa acestei echipe care se bate pentru promovarea în Liga a III-a, Rapid Jibou a fost inferioară, iar în prima repriză a încasat patru goluri. Oaspeţii au mai avut ocazii importante, în timp ce jibouanii puteau înscrie prin şutul lui Răzvan Ardelean sau prin lovitura de cap a lui Cristian Ţurcaş.

S-a intrat cu 0 – 4 la pauză, iar la reluare situaţia din teren s-a mai echilibrat, după ce Someşul Dej nu a mai forţat. Rapid Jibou a reuşit să înscrie prin Răzvan Meleg, care a transformat o lovitură de pedeapsă, iar scorul final a fost 1 – 4.

“Am întâlnit o echipă foarte puternică, care într-adevăr îşi doreşte să promoveze în Liga a III-a. A fost o diferenţă de valoare între noi şi Someşul Dej, însă în acest amical nu am putut conta pe Alex Turcu, Vlad Paşcalău, Rareş Pintea şi Vlad Lazăr. Îmi pare rău că nu am putut alinia cea mai bună echipă ca să văd exact unde suntem. Cu siguranţă, diferenţa nu era aşa mare dacă avea toţi jucătorii”, ne-a declarat antrenorul Ciprian Roja.

Rapid Jibou: Adrian Noţigan – Raul Puie, Cristian Ţurcaş, Marius Mureşan, Major Robert, Vlad Buda, Raul Brînduşe, Mihai Moş, Răzvan Meleg, Răzvan Ardelean şi Andrei Teglaş. Au mai jucat: Ionuţ Chechedi, Vasile Ilieş, Denis Chiş, Robert Rus şi Rus Tobias. Antrenor: Ciprian Roja

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL