Connect with us

DIVIZIA A1

Deplasare dificilă pentru Volei Municipal Zalău


Gruparea de sub Meseş se duelează cu Arcada Galaţi o formaţie schimbată mult în bine după ce a fost preluată de Sergiu Stancu, care încă mai speră la titlu deşi se află la 9 puncte în spatele Zalăului


Miercuri, ora 18.00, Sala Sporturilor din Galaţi:

Arcada Galaţi – Volei Municipal Zalău

Două etape la rând, Volei Municipal Zalău s-a distanţat de urmăritoare şi a ajuns să aibă un avans de 9 puncte atât faţă de SCMU Craiova, cât şi faţă de Arcada Galaţi, ocupanta locului 3. În aceste condiţii, gruparea de sub Meseş a mai făcut un pas important la titlu, dar în etapa de miercuri o aşteaptă o deplasare foarte grea, la Arcada Galaţi. Deşi la început de campionat, Arcada şi-a anunţat intenţiile de a se bate la titlu, gruparea gălăţeană a pierdut teren încă din turul de campionat, dar în pauza de iarnă, conducerea a făcut o schimbare inspirată şi a fost adus antrenor Sergiu Stancu, cel care în stagiunea trecută a câştigat eventul cu Tricolorul Ploieşti.

Odată ce Sergiu Stancu a devenit antrenor la Arcada Galaţi, echipa şi-a schimbat faţa şi s-a calificat în final-four-ul Cupei României. În campionat, echipa de la Dunăre a reuşit patru victorii de 3 puncte, iar ultima a fost obţinută chiar în deplasarea de la SCMU Craiova, unde Arcada s-a impus cu 3 – 1. După acest rezultat gălăţenii au egalat la puncte pe SCMU Craiova, dar au rămas în spatele Zalăului, tot la 9 puncte. Cu toate acestea, vicecampioana României mai speră primul loc, dar pentru a mai păstra şanse trebuie să câştige 3 puncte în confruntarea cu Volei Municipal Zalău. Arcada Galaţi are capacitatea necesară de a reuşi acest lucru şi s-a văzut de fapt şi în jocul tur de la Zalău, când Volei Municipal s-a impus după aproape două ore şi jumătate cu 3 – 1, însă gălăţenii au fost aproape să trimită partida în decisiv.

383 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1