Connect with us

Ştiri din Sălaj

Doi sălăjeni s-au luat la bătaie pentru un câştig la jocurile de noroc


Un tânăr de 18 ani şi un bărbat de 36 de ani nu au ajuns la o înţelegere privind împărţirea câştigului la “păcănele” şi s-au luat la bătaie. Aventura s-a încheiat cu reţinerea adolescentului de către poliţişti


Jocurile de noroc sunt mai degrabă o boală, decât un noroc şi de cele mai multe ori te aduc în diferite stări, iar euforia câştigului sau a pierderii te poate face să realizezi lucruri nedorite.

Aşa s-a întâmplat şi cu un adolescent de 18 ani şi un bărbat de 36 de ani, ambii din comuna Gâlgău. Cei doi bărbaţi au mers împreună în oraşul Dej, acolo unde au intrat într-un local cu intenţia de a juca la jocuri de noroc.

Cei doi se pare că au avut noroc şi au câştigat la “păcănele” o sumă de bani, însă, după ce au ieşit din local, între cei doi a izbucnit un mic scandal, deoarece aceştia nu s-ar fi înţeles asupra împărţirii banilor.

Astfel, după mai multe minute în care nu au ajuns la o înţelegere, tânărul de 18 ani a sărit la bătaie şi l-a lovit cu pumnii pe bărbatul de 36 de ani cu care îşi petrecuse timpul în local.  Mai mult, după ce l-a doborât, adolescentul i-ar fi furat mai vârstnicului său prieten şi suma de 500 de lei.

Toată această aventura a celor doi sălăjeni în Dej s-a încheiat cu reţinerea tânărului de 18 ani, care a fost depistat la scurt timp după incident de către poliţiştii din Dej. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

1163 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj