Connect with us

FOTBAL

Gabriel Bârjac – preşedinte CJA Sălaj: “Este păcat că mai sunt persoane care confundă fotbalul cu bătăile de stradă”


Conducătorul arbitrajului sălăjean condamnă gestul jucătorul Ionuţ Puie care l-a lovit violent pe arbitrul Raul Horvat şi speră la decizii drastice din partea Comisie de Disciplină pentru jucătorul în cauză


Ediţia a XX-a a Cupei AJF Sălaj a fost umbrită de violenţe la partida dintre AS Creaca Jac şi Cetatea Buciumi, unde arbitrul Raul Horvat a fost lovit violent de jucătorul de la Buciumi –  Ionuţ Puie.

Gestul incalificabil al jucătorului s-a petrecut sub ochii conducerii de la AJF Sălaj, care nu este de acord cu astfel de comportamente.

Şi Gabriel Bârjac – preşedintele CJA Sălaj – a fost deranjat de cele întâmplate duminică şi speră la decizii drastice din partea Comisiei de Disciplină pentru jucătorul în cauză.

“E păcat că mai sunt persoane care nu înțeleg caracterul acestor competiții și confundă fotbalul cu bătăile de stradă.A fost un gest golănesc,care nu are ce căuta pe terenurile de fotbal. Îmi pare rău de domnul primar,pentru care am un respect deosebit și care mereu a fost împotriva violenței în sport,dar unii dintre jucători nu au ce căuta în echipa dânsului,pentru că sunt preocupați de altceva decât de fotbal.Sunt convins că deciziile luate vor fi pe măsura gestului”, ne-a declarat Gabriel Bârjac, preşedintele CJA Sălaj.

777 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL