Connect with us

HANDBAL

Următorul joc pentru HC Zalău, cu liderul din Liga Florilor!


Partida cu SCM Rm.Vâlcea va avea loc pe 24 februarie, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău


În mai puţin de 48 de ore, HC Zalău a disputat două jocuri, cu Brăila în campionat şi cu Ştiinţa Bacău în Cupa României. Delegaţia Zalăului s-a întors acasă marţi, iar după jocul de la Bacău, fetele au primit o zi liberă, astfel că doar joi au revenit la treabă şi vor pregăti următorul joc, care se anunţă unul extrem de dificil.

Duminică, pe data de 24 februarie, HC Zalău va primi vizita liderului SCM Rm. Vâlcea, formaţie care în momentul de faţă ocupă primul loc în clasament, cu maxim de puncte după 14 meciuri.

“De joi am intrat în program normal şi sperăm să ne pregătim cât mai bine pentru următoarele două jocuri care sunt foarte grele”, a spus Tadici.

După jocul cu SCM Rm. Vâlcea, HC Zalău va avea etapă liberă în data de 3 martie, iar mai apoi va juca pe teren propriu cu Măgura Cisnădie, meci care este programat în data de 10 martie.

În data de 17 martie vor avea loc meciurile din optimile Cupei României, după care competiţiile interne se vor întrerupe timp de 10 zile pentru prima acţiune a Naţionalei din 2019.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL