Connect with us

DIVIZIA A1

Pas mare spre titlu


În etapa din acest weekend, CS Volei Municipal Zalău a reușit să se distanțeze față de contracandidata la titlu la numai puțin de 9 puncte, după ce sălăjenii au trecut la pas de Unirea Dej, iar SCMU Craiova a pierdut acasă în fața echipei Arcada Galați!


În runda trecută, CS Volei Municipal Zalău se distanța la 6 puncte față de SCMU Craiova, deși Leo Del Bosco și compania au avut etapă liberă. Aceasta, deoarece oltenii au fost spulberați la Dej de Unirea, o formație care sâmbătă seara a poposit cu moral bun la poalele Meseșului.

Dejenii au încercat să furnizeze încă o surpriză, dar diferența de valoare dintre cele două echipe e prea mare și Zalăul a reușit să se impună în fiecare set.

Cel mai disputat a fost actul secund, în care cele două formații s-au aflat aproape de câștigarea setului. Până la urmă, sălăjenii au câștigat cu 28 – 26.

În setul trei,  oaspeții au avut 1 – 0, dar a fost doar un foc de paie, deoarece fosta campioană a României a egalat rapid și s-a distanțat decisiv pe tabelă (scor 4  -1, 9 – 2, 10 – 4, 16 – 10, 21 – 15 și la final 25 – 18).

Bucuria succesului cu Unirea Dej a fost dublată mai apoi de eșecul în propriul fief al echipei de pe locul secund – SCMU Craiova, care tot sâmbătă seara a fost pusă la colț de Arcada Galați (scor 1 – 3). Oltenii au câștigat și ei un set, dar le-a pierdut celelalte trei la un scor rușinos: 25 – 16, 25 – 13 și 25 – 11!!!

În aceste condiții, sălăjenii s-au distanțat la nu mai puțin de 9 puncte față de gruparea din Bănie.

Sigur că urmează play-off-ul, dar – după cum s-a desfășurat până acum campionatul  –  CS Volei Municipal nu prea mai poate pierde titlul național.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 februarie.

 


CS Volei Municipal Zalău – Unirea Dej 3  -0 (21, 26, 18)


 

814 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. George

    17 February 2019 at 21:16

    Meciul prieteniei cu Dejul. Cand joaca Dejul cu Craiova sau Galati mananca iar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1