Connect with us

LIGA a III-a

Ciprian Brata a ajuns la Minaur Baia Mare


Fostul fotbalist al Şimleului, care a “bifat” peste 70 de jocuri în prima ligă, s-a transferat în această iarnă în capitala Maramureşului


Acum un deceniu, Ciprian Brata era unul dintre “pietrele scumpe” ale formaţiei Silvania Şimleu.

La 17 ani, mijlocaşul venit alături de o adevărată armată de fotbalişti de la Satu Mare era nelipsit de la loturile naţionale şi era considerat o mare speranţă a fotbalului românesc.

După ce a evoluat bine în liga secundă cu gruparea de la poalele Măgurii, Brata a făcut pasul spre Liga I, semnând un contract cu Pandurii Târgu Jiu.

Timp de şase ani, talentatul mijlocaş a evoluat la echipe de pe prima scenă, precum Pandurii, FC Braşov, Corona Braşov, FC Botoşani şi Drobeta Turnu Severin, bifând astfel peste 80 de meciuri în Liga I, dar şi în Europa League cu Pandurii Târgu Jiu şi FC Botoşani!

În 2016 a revenit acasă la Olimpia Satu Mare, echipă desfiinţată între timp.

La 27 de ani, fostul internaţional de tineret a dat curs ofertei de la Minaur Baia Mare, formaţie care a terminat turul pe locul secund în Seria a V-a a Ligii a III-a.

“Am venit la Baia Mare, deoarece Minaur are un proiect interesant. Obiectivul este acela de a promova în liga secundă şi sper ca experienţa mea să contribuie la îndeplinirea obiectivele clubului”, a spus Ciprian Brata.

La formaţia din capitala Maramureşului, fotbalistul va fi coleg cu doi zălăuani, este vorba de portarul Alex Gudea şi mijlocaşul Raul Stanciu, cel din urmă fiind transferat în această iarnă de la Unirea Tăşnad.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 13 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA a III-a