Connect with us

FOTBAL

Cupa AJF Sălaj îşi decide câştigătoarea la Liga a V-a. PROGRAMUL fazelor finale


Derby-ul din sferturi este confruntarea dintre Olimpia Rus şi Sporting Zalău, formaţii care la ediţia trecută s-au întâlnit şi în finală


Primele două clasate din fiecare grupă s-au calificat în sferturile Cupei AJF Sălaj la categoria Liga a V-a, fază care va avea loc duminică, în sala de sport din Someş Odorhei.

Cele patru jocuri se anunţă echilibrate, dar la prima vedere, cel mai disputat pare meciul dintre Sporting Zalău şi Olimpia Rus, având în vedere că faţă în faţă se află echipele care la ediţia trecută s-au întâlnit şi în finală. Acest sfert de finală va avea loc de la ora 10.30, iar până atunci au loc confruntările dintre AS Creaca Jac – Venus Borla şi Cetatea Buciumi – Cetatea Valcău. Ultimul sfert de finală va fi confruntarea dintre Voinţa Derşida şi Someşul Letca, în care echipa din Derşida porneşte favorită.

Tot duminică vor avea loc semifinalele, dar şi finalele, după care oficialii de la AJF Sălaj vor organiza şi festivitatea de premiere. Echipa calificată din duelul AS Creaca Jac – Venus Borla va întâlni în semifinale învingătoarea dintre Cetatea Buciumi – Cetatea Valcău. În a doua semifinală se vor duela formaţiile calificate din duelurile Sporting Zalău – Olimpia Rus şi Voinţa Derşida – Someşul Letca. Patru din cele opt formaţii participante în sferturile de finală au mai fost calificate în această fază şi la ediţia din 2018. Este vorba de Cetatea Valcău, Voinţa Derşida, Sporting Zalău şi Olimpia Rus. Ediţia trecută a Cupei AJF Sălaj la categoria Liga a V-a a fost câştigată de către Olimpia Rus, care în finală a trecut cu 3 – 0 de Sporting Zalău.

Doar trei echipe înscrise la juniori A1

Cupa AJF Sălaj se organizează şi în acest an la juniori A1, însă de data aceasta echipele nu au prea părut interesate de această competiţie, astfel că la start sunt doar trei echipe.  În aceste condiţii, sâmbătă, la Someş-Odorhei vor fi doar trei jocuri între Someşul Someş Odorhei, Unirea Mirşid şi Silvania Cehu Silvaniei, iar la final, prima clasată va câştiga competiţia. Dacă în acest final de săptămână se va şti câştigătoarea Cupeie AJF la juniori A1 şi Liga a V-a, pe 23 februarie se va desfăşura şi competiţia rezervată echipelor din Liga a IV-a.

Până în prezent s-au înscris şase formaţii, este vorba de Someşul Someş Odorhei, Olimpic Bocşa, Unirea Mirşid, Silvania Cehu Silvaniei, CS Barcău Nuşfalău şi Sportul Şimleu, dar înscrierile continuă în aceste zile. Cel mai probibil, Cupa AJF la categoria Liga a IV-a se va desfăşura în sala de sport din Valcău.

 

Programul fazelor finale de la Liga a V-a (duminică, sala din Someş-Odorhei):

Ora 09.00: AS Creaca Jac – Venus Borla (1A – 2C)

Ora 09.45: Cetatea Buciumi – Cetatea Valcău (1B-2D)

Ora 10.30: Sporting Zalău – Olimpia Rus (1C-2A)

Ora 11.15: Voinţa Derşida – Someşul Letca (1D-2B)

Ora 12.00: Semifinala 1 (câştigătoarele jocurilor 1 – 2)

Ora 12.45: Semifinala 2 (câştigătoarele jocurilor 3 – 4)

Ora 13.30: Finala mică

Ora 14.30: Finala mare

Programul Cupei AJF Sălaj la juniori A1, sâmbătă, sala din Someş-Odorhei:

Ora 10.00: Someşul Someş Odorhei – Unirea Mirşid

Ora 10.45: Unirea Mirşid – Silvania Cehu Silvaniei

Ora 11.30: Someşul Someş Odorhei – Silvania Cehu

1125 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL