Connect with us

FOTBAL

Sporting Zalău s-a întărit


Liderul Seriei Vest din Liga V a reuşit şapte transferuri în această iarnă, dar a reuşit să-i prelungească şi împrumutul lui Sergiu Pop


În stagiunea trecută, la prima participare în Liga a V-a, Sporting Zalău a ratat promovarea.

În acest sezon, însă, formaţia zălăuană nu mai vrea să treacă prin experienţa nefastă de anul trecut.

Deocamdată, gruparea condusă de Doru Matei şi Alin Pop ocupă primul loc în Seria Vest şi are un avans de opt puncte faţă de Voinţa Derşida, ocupanta locului secund.

Cu toate acestea, Sporting  abordează cu seriozitate a doua parte de campionat, dar îşi şi întăreşte lotul cu jucători experimentaţi care au trecut prin Liga a IV-a.

Nu mai puţin de şapte transferuri a “bifat” gruparea de sub Meseş, care s-a întărit cu Dacian Groze, Călin Pop, Rareş Groze, Ionuţ Stoica, veniţi de la Flacăra Halmăşd, cu Bogdan Pop şi Horvath Attila de la Gloria Ban, dar l-a transferat şi pe Răzvan Chiş de la Stejarul Sîg.

Oficialii echipei au prelungit  împrumuturile jucătorilor Medan Cozac, Vlad Cămăran, Raul Ghile şi Dragoş Lăcătuş, dar şi a celui mai important jucător, golgheterul Sergiu Pop.

“Zidane” a fost împrumutat la Sporting până în această iarnă de la Voinţa Derşida, dar cele două echipe au ajuns la o înţelegere pentru prelungirea împrumutului, după ce între cele două grupări a avut loc un schimb de jucători, Ionuţ Vasarhely urmând să ajungă la Derşida.

“Pentru a nu avea emoţii în retur şi pentru a nu pierde avansul de 8 puncte, am decis să aducem un plus de valoare la echipă. O parte dintre jucătorii care i-am adus au experienţă în Liga a IV-a şi cu siguranţă ne vor ajuta la îndeplinirea obiectivelor”, ne-a declarat Alin Pop.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 13 februarie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL