Connect with us

DIVIZIA A1

Tudor Magdaş, înaintea meciului cu Volei Municipal Zalău: „Suntem cu moralul foarte ridicat”


Voleibalistul zălăuan de la Unirea Dej ne-a mărturistit că gruparea dejeană vine la Zalău cu moralul ridicat şi îşi va juca şansa până la capăt


 După ce la finalul lunii ianuarie, CS Volei Municipal Zalău şi Unirea Dej s-au întâlnit în sferturile de finală ale Cupei României, cele două formaţii se întâlnesc din nou, de această dată în campionat.

 Meciul va avea loc sâmbătă, la Zalău, iar cu această ocazie, Tudor Magdaş va reveni acasă şi va evolua din nou împotriva echipei din oraşul natal. Talentatul voleibalist evoluează cu succes la Unirea Dej şi ne-a mărturisit că dejenii vin să îşi joace şansa la Zalău.

Cât despre revenirea sa la Zalău, Tudor se bucură de fiecare dată când are oportunitate să joace acasă.

“Suntem conștienți că avem un meci foarte greu la Zalău, ținând cont că sunt în fruntea clasamentului și mai ales că joaca la ei în sală, unde publicul le oferă o doză foarte mare de energie și adrenalină. Noi vom merge cu fruntea sus să ne jucăm șansa, mai ales acum după victoria noastră în fața celor din Craiova, suntem cu moralul foarte ridicat. Cât despre mine, pot să vă spun doar că sunt foarte fericit de fiecare dată când joc “acasă” , ma reîntorc în orașul meu natal cu mare drag și mă bucur foarte tare când văd că zălăuanii iubesc voleiul și se adună în număr atât de mare la fiecare meci”, ne-a spus Tudor Magdaş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1