Connect with us

HANDBAL

Junioarele II de la CSS Zalău debutează la Grupa Valoare


Elevele lui Dan Pavel vor debuta la finalul acestei săptămânii la Târgu Mureş, acolo unde vor întâlni CSM


Campionatul Naţional de junioare II intră din această săptămână în faza a doua, când vor avea loc primele meciuri din Grupa Valoare şi Grupa Speranţe.

În urma desfăşurării meciurilor din sezonul regulat, primele trei echipe clasate în fiecare serie s-a calificat la Grupa Valoare, în timp ce echipele clasate pe locurile 4 – 6 au ajuns la Grupa Speranţe. În ceea ce priveşte Seria H, să spunem că CSS Zalău a fost revelaţia acestui sezon.

Dacă primele două locuri în clasament au fost ocupate de CSS 2 Baia Mare şi CS Marta Baia Mare, pentru locul 3 a fost o adevărată bătălie.

Câştig de cauză a avut CSS Zalău care s-a clasat pe locul 3 până la urmă şi s-a calificat astfel la Grupa Valoare. Acest lucru a fost posibil după o victorie la masa verde obţinută în faţa celor de la CSS Viitorul Cluj.

Este o performanţă demnă de lăudat, având în vedere că înaintea sezonului obiectivul junioarelor II era calificarea la Grupa Speranţelor.

Una peste alta, CSS Zalău a ajuns la Grupa Valoare, acolo unde va debuta chiar la finalul acestei săptămâni. Astfel, elevele lui Dan Pavel vor debuta duminică, 17 februarie, la Târgu Mureş, de la ora 13.30, acolo unde se vor duela cu CSM.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ION

    15 February 2019 at 15:09

    dan pavel in ce luna esti? e baiat sau fata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL