Connect with us

FOTBAL

FOTO. Remiză spectaculoasă între Rapid Jibou şi o fruntaşă din Liga a IV-a Cluj!


În primul joc amical din această iarnă, jibouanii au remizat cu scorul de 8 – 8 în deplasarea de la Unirea Iclod


După un stagiu de pregătire de patru zile, Rapid Jibou a disputat şi primul joc amical din această iarnă, la Unirea Iclod, o fruntaşă din Liga a IV-a Cluj.

Pentru acest joc, antrenorul Ciprian Roja a avut la dispoziţie 22 de jucători, iar în aceste condiţii au fost formate două echipe, astfel că fiecare “garnitură” a jucat câte o repriză.

Cu toate că Rapid Jibou venea după patru zile intense de pregătire, elevii lui Ciprian Roja au făcut faţă echipei de pe locul 3 din Liga a IV-a Cluj.

Clujenii au condus cu 3 – 0 şi 5 – 3 la pauză, însă în partea secundă, jibouanii au egalat la 5 – 5. Amicalul de la cocheta bază sportivă din Iclod a fost unul spectaculos, în care s-au marcat nu mai puţin de 16 goluri. Gazdele au mai avut avantaj la 7 – 5 şi 8 – 7, dar până la urmă, partida s-a terminat 8 – 8.

“S-a văzut o stare de oboseală la jucători după cantonament, dar s-au mişcat destul de bine. Cu siguranţă dacă jucam cu cea mai bună echipă, alta era evoluţia scorului, a meciului şi chiar a rezultatului, dar nu m-a interesat rezultatul la acest joc”, a precizat antrenorul Ciprian Roja.

Rapid va continua seria partidelor amicale, iar duminică, de la ora 13.00 va juca pe teren propriu cu Someşul Dej (locul 2 în Liga a IV-a Cluj), iar pe 23 februarie, tot la Jibou va avea loc un joc amical cu Olimpia Gherla (locul 8 în Liga a IV-a Cluj).


Unirea Iclod – Rapid Jibou 8 – 8 (5 – 3)!

Au marcat: Vasile Ilieş (2), Andrei Teglaş, Raul Brînduşe, Vlad Buda, Răzvan Ardelean, Robert Rus  şi Denis Chiş

Rapid Jibou în prima repriză: Adrian Noţigan – Major Robert, Marius Mureşan, Raul Puie, Vlad Paşcalău, Vlad Buda, Mihai Moş, Raul Brînduşe, Răzvan Meleg, Robert Rus şi Andrei Teglaş.

Rapid Jibou în a doua repriză: Ionuţ Chechedi – Rus Tobias, Vlad Buda, Cristian Ţurcaş, Rareş Pintea, Vasile Ilieş, Alex Turcu, Doru Noje, Alexandru Pinte, Răzvan Ardelean şi Denis Chiş. Antrenor: Ciprian Roja


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL