Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău se reîntâlneşte cu Unirea Dej


Pentru a treia oară în acest sezon, gruparea de sub Meseş se duelează cu Unirea Dej, formaţie pe care a învins-o cu 3 – 0 atât în tur cât şi în sferturile Cupei


Sâmbătă, ora 18.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău: Volei Municipal Zalău – Unirea Dej

Chiar dacă a avut etapă liberă la final de săptămână, Volei Municipal Zalău a reuşit să îşi mărească avansul faţă de rivala SCMU Craiova la 6 puncte. Acest lucru a fost posibil datorită celor de la Unirea Dej, care au câştigat cu 3 – 0 în faţa oltenilor.

Unirea Dej este următorul adversar al Zalăului, partida din etapa a XVI-a urmând să aibă loc sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

Este a treia confruntare dintre cele două echipe în acest sezon, însă şi de această dată, gruparea de sub Meseş este favorită certă să câştige cele 3 puncte, cum de altfel s-a şi întâmplat la precedentele două jocuri.

În jocul tur, Volei Municipal Zalău a câştigat cu 3 – 0 la Dej, iar acelaşi scor s-a înregistrat şi la partida din sferturile Cupei României, din urmă cu o lună. După meciul din Cupă, Unirea Dej a practicat un joc mult mai bun şi are două victorii consecutive din tot atâtea meciuri disputate în campionat, în acest an.

La Baia Mare, elevii lui Marius Dascălu s-au impus cu 3 – 1, iar sâmbătă au dat lovitura pe teren propriu şi au câştigat cu 3 – 0 în faţa fruntaşei SCMU Craiova, rezultat care a avantajat-o din plin pe Volei Municipal Zalău.

Dejenii au moral bun după aceste două victorii şi sunt încrezători că pot face un meci bun chiar şi pe terenul liderului. Unirea se gândeşte şi la un rezultat pozitiv, în condiţiile în care se află la mare bătălie pentru calificarea în faza superioară a campionatului.

Deocamdată, gruparea de pe Someş se află pe locul 6 şi are patru puncte avans faţă de Steaua Bucureşti, grupare care ocupă locul 7.

În ceea ce o priveşte pe echipa antrenată de Andrzej Kowal, pentru meciul de sâmbătă ia în calcul doar o victorie de 3 puncte, cu ajutorul căreia şi-ar mai putea mări avansul faţă de urmăritoare, în condiţiile în care în etapa de sâmbătă are loc derby-ul dintre SCMU Craiova şi Arcada Galaţi, formaţii care se află pe podium.

După meciul cu Unirea Dej, Volei Municipal are trei deplasări la rând!

Volei Municipal Zalău a avut o perioadă mai lejeră, după meciul de la Cluj, dar va reveni în faţa propriilor fani la partida de sâmbătă cu Unirea Dej.

Pentru gruparea de sub Meseş vor urma apoi trei deplasări la rând, iar prima se anunţă şi cea mai dificilă, la Arcada Galaţi, jocul urmând să aibă loc miercurea viitoare, pe 20 februarie. Vor urma alte două deplasări la Bucureşti, pe 23 februarie la CSM, iar pe data de 2 martie, la Dinamo.

În retur, Zalăul va mai juca pe teren propriu doar cu CSM Câmpia Turzii, pe 9 martie, urmând să încheie sezonul regulat cu o deplasare la Steaua, pe 13 martie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1