Connect with us

FOTBAL

Dumbrava Gîlgău  a revenit la treabă


Echipa lui Marius Paşca a efectuat marţi primul antrenament din 2019, iar de  săptămâna viitoare va face o pregătire centralizată la Gîlgău


Cu o lună de zile înainte de startul returului şi Dumbrava Gîlgău a revenit la treabă, iar antrenorul Marius Paşca a programat marţi după-amaiză primul antrenament din 2019. Tot în această săptămână, Dumbrava va mai efectua o şedinţă de pregătire, iar de săptămâna viitoare, tehncianul a programat o pregătire centralizată la Gîlgău, cu câte un antrenament în fiecare zi.

“Am început anul optimişti şi sperăm la un retur mult mai bun. Campionatul încă se joacă, iar atâta timp cât avem şanse matematice este normal să credem în ele. De săptămâna viitoare vom efecuta o pregătire centralizată, cu câte un antrenament în fiecare zi, după care vom servi masa la cabană. Ne pregătim pe plan local, unde avem condiţii bune, iar dacă este nevoie putem folosi şi terenul sintetic care este în apropierea bazei sportive”, ne-a declarat Marius Paşca.

După pregătirea centralizată de săptămâna viitoare, Dumbrava Gîlgău va susţine un joc amical cu juniorii republicani de la CS Atletic, dar în perioada următoare, Marius Paşca intenţionează să programeze câteva jocuri de verificare şi cu adversari din Liga a III-a. Legat de lot, deocamdată Dumbrava Gîlgău nu a reuşit niciun transfer, dar potrivit antrenorului, în perioada următoare la echipă vor fi şi câteva întăriri.

“Îmi doresc doi, chiar trei jucători, dar deocamdată nu am finalizat discuţiile”, a mai spus Paşca. La jumătatea campionatului, Dumbrava Gîlgău se află pe locul doi, la trei puncte în spatele liderului Unirea Mirşid.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL