Connect with us

JUNIORI

Încă o victorie pentru cadeţii de la CSS Zalău


Echipa masculină de volei, categoria de vârstă cadeți, de la Clubul Sportiv Școlar Zalău are un parcurs aproape fără greșeală în actuala ediție de campionat


Antrenată de profesorul Horea Giurgiu, gruparea zălăuană a bifat în acest sezon 6 victorii în cele 7 partide disputate, ultimul succes fiind obţinut la finalul săptămânii trecute, în faţa echipei LPS Bistriţa, formaţie pe care zălăuanii au învins-o cu scorul de 3-0.

Chiar dacă porneau ca şi favoriţi cerţi la obţinerea victoriei, sălăjenii au tratat cu cea mai mare seriozitate partida şi au început jocul în forţă.

Cu un serviciu foarte bun, dar şi foarte atenţi pe faza de apărare, elevii lui Horea Giurgiu au reuşit să îşi adjudece setul inaugural la o diferenţă de 8 puncte, scor 25:17.

În actul secund a apărut o relaxare prematură în jocul echipei CSS Zalău, iar acest lucru a făcut ca setul să fie câştigat la limită, scor 25:23.

Pauza dintre seturi a fost exploatată la maxim de tehnicianul zălăuan  care a reuşit să-şi mobilizeze din nou jucătorii şi aceştia au zburdat pe teren în cel de-al treilea set pe care l-au câştigat chiar mai clar decât pe cel inaugural, scor 25:16, şi se menţin pe locul 2 în clasamentul seriei D cu o etapă înainte de finalul primei părţi a campionatului.

Pentru CSS Zalău urmează pe data de 24 februarie cel mai dificil test din actualul sezon, partida din deplasare cu CSS LAPI Dej – liderul seriei şi una din principalele favorite la câştigarea titlului de campioană naţională.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 13 februarie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI