Connect with us

FOTBAL

Luceafărul Bălan se pregăteşte la Ocna Şugatag


Formaţia pregătită de Emil Ionaş efectuează un stagiu montan de 7 zile, cu gândul la mult visata promovare în Liga a IV-a


După o pauză de trei ani, Luceafărul Bălan a revenit în vara anului 2018 în competiţiile de seniori organizate de AJF Sălaj. În prima parte din sezonul 2015 – 2016, gruparea condusă de Radu Pop a evoluat în Liga a III-a, însă din cauza problemelor financiare, în iarna lui 2016, Luceafărul s-a retras din competiţie, iar clubul a rămas doar cu echipele de copii şi juniori.

Totuşi, inimosul Radu Pop nu a putut sta departe de fotbal prea mult timp şi vrea să vadă din nou Luceafărul Bălan în fruntea fotbalului sălăjean, chiar dacă a fost nevoie ca acest proiect să înceapă de la zero.

Astfel, pentru sezonul 2018 – 2019, Luceafărul este angrenată în campionatul Ligii a V-a, acolo unde evoluează în Seria Est. De altfel, în prima parte a campionatului, echipa pregătită de Emil Ionaş a avut un parcurs foarte bun, reuşind să obţină 10 victorii şi 5 remize.

Acest parcurs fără eşec a făcut ca Luceafărul să fie campioană de toamnă în Seria Est. Pentru acest sezon, e clar, echipa condusă de Radu Pop îşi propune să promoveze şi niciodată nu se mulţumeşte cu puţin.

Astfel, chiar dacă la finalul turul s-a clasat pe primul loc, Luceafărul îşi propune să ajungă din nou în topul fotbalului sălăjean, iar pentru a reuşi asta, echipa a plecat duminică la Ocna Şugatag, acolo unde timp de o săptămână va efectua un stagiu de pregătire.

De altfel, formaţia antrenată de Emil Ionaş s-a pregătit în localitatea din judeţul Maramureş şi în vară, înainte de startul campionatului.

Trebuie spus, însă, că Luceafărul Bălan a reluat deja pregătirile şi a disputat şi un joc amical, la Cluj-Napoca cu Viitorul Poieni, ocazie cu care antrenorul Emil Ionaş a testat mai mulţi jucători care ar dori să vină la gruparea condusă de Radu Pop.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 13 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL