Connect with us

FOTBAL

Vicecampioana Sălajului s-a pregătit într-un cantonament de patru zile


“Chiar dacă perioada a fost mai scurtă, ne-am pregătit foarte bine şi băieţii au muncit din greu”, a spus antrenorul Ciprian Roja


Dintre grupările cu pretenţii la câştigarea campionatului, Rapid Jibou a fost echipa cea mai organizată în această perioadă. Astfel, jibouanii au început deja pregătirile pentru retur, iar săptămâna trecută au efectuat un stagiu de pregătire de patru zile, care a avut loc la Pensiunea Agape din comuna Meseşeni.

În acest stagiu, antrenorul Ciprian Roja a avut la dispoziţie 22 de jucători şi chiar dacă timpul de pregătire a fost mai scurt, jibouanii au profitat la maxim.

Chiar în prima zi, vicecampioana Sălajului a avut două şedinţe de pregătire, după care vineri şi sâmbătă au avut loc chiar trei antrenamente. Duminică, în ultima zi de pregătire a fost programat un antrenament, după care Rapid Jibou s-a deplasat la Iclod, unde a disputat primul meci de verificare din această iarnă.

“Chiar dacă perioada a fost mai scurtă, ne-am pregătit foarte bine şi băieţii au muncit din greu. Am reuşit să facem două antrenamente joi, iar vineri şi sâmbătă am programat câte trei antrenamente. Ultima şedinţă de pregătire a avut loc duminică, iar stagiul de pregătire l-am încheiat cu un joc amical. În cantonament am pus accentul doar pe pregătirea fizică, alergări şi forţă. În acest stagiu ne-a ajutat şi Doru Meseşan, care a fost preparatorul fizic. Mulţumim conducerii echipei, mai ales preşedintelui Marius Stana şi domnului primar Dan Ghiurco pentru susţinerea financiară pentru acest cantonament. Fără susţinerea lor nu reuşeam acest lucru”, ne-a declarat antrenorul Ciprian Roja.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 13 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL