Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după victoria de la Bacău: “Dacă jucătoarele se respectau, am fi câştigat la 20 de goluri diferenţă”


Deşi HC Zalău s-a impus în meciul cu Ştiinţa Bacău din Cupa României, managerul grupării de la poalele Meseşului s-a arătat dezamăgit de comoditatea unor jucătoare în acest joc


Marţi dimineaţa, HC Zalău a întâlnit Ştiinţa Bacău, într-un joc ce a contat pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei României la handbal feminin. Având în vedere că adversarul a fost unul mai modest, Gheorghe Tadici a folosit mai mult jucătoarele tinere.

Chiar şi aşa, HC Zalău nu a avut probleme şi s-a impus la pas la Bacău. Însă, la finalul jocului, chiar dacă echipa sa a câştigat, Gheorghe Tadici s-a arătat dezamăgit de atitudinea unor jucătoare în acest meci.

“A fost un joc fără veleităţi tehnico-tactice, cu jucătoare comode, ca să nu le spun leneşe în apărare. Faptul că am luat 20 de goluri în repriza secundă spune totul despre dorinţa lor de performanţă. Vom face o analiză mai amănunţită şi fiecare va avea răsplată după faptă. Când nu joacă se întreabă de ce nu primesc şanse, dar când le dai şanse, ele joacă pentru adversar. Mă refer la câteva dintre ele, nu la toate. Era normal să ne calificăm, dar dacă jucătoarele acestea tinere se respectau, probabil că am fi câştigat la 20 de goluri diferenţă. Însă ele nu se respectă şi se pare că le convine să aibă o viaţă comodă şi să se coboare la nivelul unor jucătoare de liga secundă. Cu excepţia lui Mihart care a avut un plus în acest joc, celelalte au fost o apă şi un pământ. Sunt nemulţumit de cum au tratat acest joc”, ne-a spus Gheorghe Tadici.

Pentru HC Zalău urmează o mică pauză, iar următorul joc este programat pe teren propriu, duminică, 24 februarie, când echipa pregătită de Tadici va întâlni SCM Râmnicu Vâlcea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL