Connect with us

FOTBAL

Doi sălăjeni se pregătesc în Antalya cu o echipă de Liga a III-a!


Deşi evoluează la o formaţie din al treilea eşalon, Romario Rus şi Adrian Micaş efectuează în această perioadă un cantonament  în Turcia, acolo unde ACS FC Recea pregăteşte returul în care liderul Seriei V  speră la promovarea în al Liga a II-a


Deşi Sălajul a rămas fără echipă în Liga a III-a, judeţul nostru este reprezentat la acest nivel de mai mulţi jucători care evoluează la echipe cu pretenţii.

Doi dintre aceştia sunt Romario Rus şi Adrian Micaş. Cei doi mijlocaşi sălăjeni, originari din comunele Rus, respectiv Chieşd evoluează pentru ACS FC Recea, revelaţia turului în Seria a V-a din Liga a III-a.

În prima parte a campionatului, maramureşenii au obţinut 12 victorii, un egal şi au înregistrat şi două eşecuri. Acest parcurs, însă, a fost suficient ca echipa pregătită de Romulus Buia să ocupe primul loc la finalul turului în Seria a V-a. ACS FC Recea are un avans de cinci puncte faţă de vecinii de la CS Minaur Baia Mare, grupare pentru care evoluează alţi doi sălăjeni, Alexandru Gudea şi Raul Stanciu.

După ce în sezonul trecut a încheiat pe locul 2, în spatele celor de la “U” Cluj, ACS FC Recea şi-a continuat parcursul bun şi în prima parte din actuala stagiune, astfel că după 15 etape, gruparea din Recea se află pe primul loc, loc ce duce în Liga a II-a.

Acest parcurs bun, însă, nu era posibil dacă la echipă nu exista seriozitate şi o stabilitate financiară. Astfel că, la ACS FC Recea condiţiile de pregătire sunt excelente şi echipa se pregăteşte precum echipele mari. La începutul lui februarie, ACS Fotbal Comuna Recea s-a pregătit în Ungaria, acolo unde a şi efectuat un meci amical, câştigat cu 4 – 1 în faţa echipei Unirea Tăşnad.

După acest joc, în 9 februarie, gruparea maramureşeană a plecat în Antalya, acolo unde se va pregăti până sâmbătă, 16 februarie, timp în care ACS FC Recea va efectua şi câteva jocuri amicale. În Turcia, maramureşenii efectuează câte două antrenamente pe zi.

Trebuie menţionat faptul că gruparea maramureşeană se pregăteşte în perioada de iarnă, în Antalya, pentru al doilea an la rând.

Returul Ligii a III-a este programat la data de 3 martie, iar în prima etapă din retur, ACS Fotbal Comuna Recea va primi vizita celor de la ACS MSE Târgu Mureş, formaţie clasată pe locul 12 la finalul primei părţi a campionatului.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL