Connect with us

Feminin

“U” Olimpia Cluj s-a impus în amicalul cu Heniu Prundu Bârgăului


Gruparea bistriţeană a făcut o primă repriză foarte bună în amicalul de la Cluj-Napoca şi chiar a avut avantaj după prima parte. Însă, multipla campioană a României a revenit în repriza a doua şi în cele din urmă s-a impus la două goluri diferenţă


Mai este puţin până la reluarea Ligii 1 Feminin, iar echipele încearcă să profite la maxim de această perioadă pentru a fi în formă maximă la startul returului. Pentru asta, două echipe puternice din Liga 1 au decis să dispute un joc amical.

Astfel, “U” Olimpia Cluj şi Heniu Prundu Bârgăului şi-au dat întâlnire la Cluj-Napoca, pentru un joc amical.

Cu Ioana Bortan pe bancă, gruparea clujeană a început jocul într-o formulă cu multe jucătoare tinere, însă care au avut o prestaţie bună. Totuşi, experienţa celor de la Heniu şi-a spus cuvântul, iar prima repriză a fost decisă de golul Adinei Rognean din minutul 38.

În partea secundă, pentru “U” Olimpia Cluj au intrat şi jucătoarele mai experimentate, iar situaţia s-a schimbat. Astfel, în partea secundă, clujencele au marcat de trei ori şi nu au mai primit gol, astfel că victoria finală le-a aparţinut.

Pentru multipla campionă a României urmează un nou joc amical, la data de 16 februarie când se va duela cu Diosgyori VTK, tot la Cluj-Napoca. Meciul va avea loc de la ora 11.00, în Parcul Babeş.

Sursa foto: Dan Porcuţan / Servus Photo


“U” Olimpia Cluj – Heniu Prundu Bârgăului 3 – 1 (0 – 1)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Feminin