Connect with us

Ştiri din Sălaj

S-a răsturnat cu Jeep-ul, iar o tânără din Cluj s-a accidentat grav


În accidentul grav ce a avut loc sâmbătă seara pe raza comunei Măerişte, patru tineri au ajuns la spital, iar o tânără din Cluj a fost grav rănită


După cum scriam acum două zile, sâmbătă seara, pe Drumul Judeţean DJ 108 F a avut loc un accident grav, în care nu mai puţin de patru tineri au ajusn la spital.

Din câte se pare, tinerii veneau din localitatea Carastelec spre Şimleu Silvaniei, la bordul unui Jeep.

Pe raza comunei Măerişte, la o curbă, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, la câţiva metri de drum.

La faţa locului au ajuns echipaje de intervenţii de la pompieri, ambulanţă şi poliţie.

Cele patru victime au ajuns la spital cu două ambulanţe SMURD şi cu două ambulanţe venite de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sălaj.

“Sâmbătă seara, la ora 19.05, un adolescent de 18 ani, din județul Bihor, conducea autoturismul pe Drumul Județean 108F. Între localitățile Mălădia și Măeriște, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, într-o curbă a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Urmare impactului, șoferul și trei pasageri au fost transportați la spital, pentru investigații”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

Dintre cei patru tineri ajunşi la spital, starea cea mai gravă o are o tânără de 32 de ani din judeţul Cluj.

Conducătorul autoturismului – este vorba despre un tânăr de 26 de ani, și un adolescent de 17 ani (ambii din Șimleu Silvaniei) au fost răniți ușor.

Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii sălăjeni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestor evenimente.

 


Sfaturi de la Poliție

Conducând preventiv, şoferii pot salva vieţi!

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum şi de trafic, să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice sau dacă sunt obosiţi, iar în intersecţiile nedirijate, la depăşirea mijloacelor de transport în comun sau a altor autovehicule, să acorde atenţie sporită pentru a putea opri în orice moment în siguranţă.


 

1841 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj