Connect with us

Ştiri din Sălaj

Studenţi în practică la Jandarmeria Sălaj

Astăzi, 11.02.2019, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a început un nou stagiu de practică pentru 3 studenţi ai Facultăţii de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti, stagiu ce se va încheia în data de 08 martie 2019.

Un student de anul I va fi repartizat la Detaşamentul I Jandarmi Mobil unde va executa misiuni de ordine publică, iar 2 studenţi de anul II se vor familiariza cu misiuni specifice de pază şi protecţie instituţională.

Alţi 3 studenţi, aflaţi în anul III de studiu, în prezent în practică la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan „Regele Carol I” Sinaia, se vor alătura colegilor lor în data de 15.02.2019 şi îşi vor continua stagiul de pratică în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil.

Studenţii vor fi coordonaţi şi îndrumaţi de tutori ofiţeri jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa de învăţământ.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalităţi de pregătire fiind însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la diferite misiuni de ordine publică, activităţile având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, formarea, dezvoltarea  şi perfecţionarea deprinderilor practice.

                                                                          Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

616 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj