Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO şi VIDEO. Sălăjenii au alergat şi au donat pentru Arnold!


După evenimentul sportiv organizat sâmbătă de jurnaliştii din Sălaj, s-au strâns peste 5.000 de lei, iar banii vor ajunge în conturile lui Arnold, colegul nostru diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă


„Cumpără kilometri pentru Arnie!“ a fost un eveniment sportiv organizat de colegii din presa sălăjeană a lui Arnold Schlachter, desfăşurat sâmbătă dimineaţa pe Stadionul Municipal din Zalău.

La start s-au aflat zeci de sălăjeni, care au alergat pentru o cauză nobilă, printre care Nicolae Fazakas – viceprimar al Zalăului, Corina Bejinariu – managerul Muzeului Judeţean, atletele Paula Todoran şi Simona Maxim, octogenarul Petru Bologa, Birtalan Attila – observator de fotbal, jurnaliștii Adrian Lungu, Sebastian Olaru, Ciprian Crişan, Claudia Şimon, dar şi Anca Schlachter – soția lui Arnold, cea care în acest moment trebuie să conducă şi ztv.ro.

“Arni, de acolo, din America, vă transmite mii de mulțumiri și chiar mi-a zis într-o zi că ar vrea să meargă pe la fiecare dintre voi să vă mulțumească și să vă strângă mâna pentru implicare și pentru donațiile care le-ați făcut până acum”, a precizat Anca Schlachter la finalul evenimentului.

Cei care au dorit, au putut dona sume de bani în urnele de la Crucea Roşie Sălaj prezente la Stadionul Municipal. În final, din donaţii şi taxa de participare, s-au strâns peste 5.000 de lei.

Banii vor intra în contul lui Arnold, colegul nostru care are nevoie de noi în acest momente grele din viaţa sa.

“Mulţumim din suflet tuturor celor implicaţi, organizatori, voluntari şi participanţi. Anunţăm că în urma acestei acţiuni s-au strâns 5.080 lei. Toţi banii strânşi vor ajunge în contul lui Arnold Schlachter. Vă anunţăm că donaţii se pot face în toate locaţiile din Sălaj unde exista urne de la Crucea Roşie Sălaj”, se arată într-un comunicat venit de la Crucea Roşie Sălaj.


Arnold a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee și esofag; necesită reconstrucție de esofag).

Din păcate, boala sa a fost depistată în fază avansată.

Acum două săptămâni, el a fost operat la o clinică din Statele Unite ale Americii şi acesta a fost primul pas către salvarea vieții lui Arnie!

Pentru a avea șanse să trăiască, proprietarul televiziunii ZTV Zalău trebuie operat încă o dată.

Doctorii de peste Ocean spun că, fără o a doua operaţie, Arnold nu poate trăi mai mult de un an!?!

Intervenţia chirurgicală este una complexă şi costisitoare, astfel că familia Schlachter trebuie să strângă în cel mai scurt timp suma de 100.000 de dolari.

Salvarea vieții lui Arnold depinde de noi, depinde de tine.

Implică-te și tu pentru a-i da o șansă la viață!

 


Donează aici pentru Arnold Schlachter:

IBAN CONT LEI:RO35RZBR0000060013190890 Raiffeisen Bank Zalău
IBAN CONT EURO: RO90RZBR0000060018920272 Raiffeisen Bank Zalău
COD SWIFT: RZBRROBU
Se pot face donatii si prin PayPal la:
ancaveronicaschlachter@gmail.com


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj