Connect with us

Ştiri din Sălaj

Mesajul familiei Niream după înmormântarea lui Tudor


“Mulțimile au plecat, obrajii lăcrimați s-au uscat, iar pe muntele de coroane din Zalău a căzut o brumă de Februarie”, sunt cuvintele care exprimă starea de după înmormântarea lui Tudor în sânul familiei Niream


“Cazul” Tudor Niream se apropie de final şi din păcate finalul a fost unul tragic.

Astfel, speranţele familiei că într-o zi copilul lor va fi găsit teafăr au fost năruite pe data de 3 februarie, când corpul neînsufleţit al lui Tudor a fost găsit în apele reci ale lacului de acumulare de la Vîrşolţ.

După concluziile preliminare ale medicilor legişti a fost stabilită şi cauza morţii.

Urma să fie elaborat un raport de expertiză medico-legală pentru a clarifica şi celelalte obiective impuse de organele de urmărire penală.

Miercurea trecută, la Capela Ortodoxă din Zalău, a avut loc ceremonia funerară, după care minorul de 15 ani a fost dus pe ultimul drum de familie, rude, prieteni, colegii de la Colegiul Naţional “Silvania”, apropiaţi şi chiar oameni necunoscuţi.

Cu toţii, au adus un ultim omagiu şi și-au luat “la revedere” de la Tudor…

La câteva zile distanţă, Horia Niream – persoana din familia Niream care a ţinut legătura cu presa în ultima perioadă – a postat un mesaj dureros, prin care arată starea de după plecarea lui Tudor de pe această lume.

Prin vocea acestuia, familia Niream a ţinut să îşi exprime recunoștința faţă de persoanele care s-au implicat pozitiv atât trupește cât și sufletește în căutarea lui Tudor.

Totodată, unchiul lui Tudor a precizat că părinţii doresc să iasă din mediul online, în căutarea unei linişti sufleteşti.

“Mulțimile au plecat, obrajii lăcrimați s-au uscat iar pe muntele de coroane din Zalău a căzut o brumă de Februarie. Familia lui Tudor își exprimă recunoștința și extinde mii de mulțumiri tuturor persoanelor care s-au implicat pozitiv atât trupește cât și sufletește în acest caz. Părinții au decis să ia o pauză din mediul online și rog lumea să le respecte decizia”, este mesajul lui Horia Niream, unchiul lui Tudor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj