Connect with us

FOTBAL

Unirea a câştigat un turneu de fotbal în sală la Hida


Echipa formată din jucători tineri şi de perspectivă, precum şi de un profesor de istorie a câştigat prima ediţie a turneului organizat în sala de sport din comuna Hida 


Recent, la Hida a avut loc un turneu de fotbal în sală, organizat de Clubul Sportiv Hida, în colaborare cu Primăria comunei Hida.

Competiţia a avut loc sâmbătă, 2 februarie şi la start au fost prezente nu mai puţin de cinci echipe.

Este vorba despre Unirea Hida, Bălan, Dumbrava Racâş, Dragu, Time şi bineînţeles, CS Hida.

Chiar dacă a fost prima ediţie, turneul a reprezentat un real interes, astfel că jucători din comună, precum şi din comunele învecinate şi nu numai au venit să facă mişcare în primul rând şi în al doilea rând să obţină primul loc.

Cele şase echipe înscrise au fost repartizate în două grupe, sistemul de desfăşurare al partidelor fiind “fiecare cu fiecare”.

În urma tragerii la sorţi, din Grupa 1 au făcut parte CS Hida, Bălan şi Time, în timp ce în Grupa 2 au evoluat Dragu, Unirea şi Dumbrava Racâş, iar primele două clasate din fiecare grupă au obţinut biletele către semifinalele turneului.

Meciurile din faza grupelor au fost spectaculoase şi cu goluri multe, iar la final, CS Hida şi Time au obţinut calificarea în semifinale din Grupa 1, în timp ce din Grupa 2 au avansat în faza următoare a competiţiei Unirea şi Ciocmani.

Prima semifinală a avut loc între CS Hida şi Dumbrava Racâş, duel câştigat la un singur gol diferenţă de echipa organizatoare, în timp ce în cealaltă semifinală, Unirea a surclasat Time cu scorul de 6 – 0.

Astfel, pentru locul 1, în marea finală s-au duelat CS Hida şi Unirea, câştig de cauză având cei din urmă cu scorul de 4 – 0, după dubla reuşită de Richard Druhora şi golurile marcate de Dragos Covaci şi Paul Souca.

“A fost un turneu reuşit din toate punctele de vedere, aşa că mă declar mulţumit de cum s-a desfăşurat turneul. Echipele au fost fair-play, nu au fost probleme şi echipele chiar ne-au solicitat să mai organizăm competiţia şi anul viitor”, ne-a spus Cornel Onaţ, membru în Comisia de Organizare.


Rezultatele înregistrate în fazele superioare:

Semifinale:

CS Hida  – Dumbrava Racâş 2 – 2; 3 – 2 d.l.d.

Unirea  – Time 6 – 0

Finala mare:

Unirea    – CS Hida 4 – 0

Unirea: Marius Groza – Richard Druhora, Ciprian Mitrea, Dragoş Covaci, Paul Souca, Vlad Boldor şi Ionuţ Pintea. Delegat: Richard Druhora

CS Hida: Robert Onaţ – Cornel Onaţ, Sergiu Onaţ, Cristian Puşcaş, Emanuel Rus, Andrei Boldor, Cristian Şomai, Daniel Goste, Marius Luca şi Andrei Clepa. Delegat: Cornel Onaţ


 

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. aaaa

    11 February 2019 at 22:03

    la start au fost prezente nu mai puţin de cinci echipe.
    Cele şase echipe înscrise au fost repartizate în două grupe, sistemul de desfăşurare al partidelor fiind “fiecare cu fiecare”.

    :)) cei 4 apostoli au fost 3…luca si matei:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL