Connect with us

HANDBAL

Tadici, exasperat de ratările Zalăului în meciul de la Brăila!


“Am ratat exagerat de mult. În situaţii de unu la unu am dat nouă aruncări în bară, dar am mai ratat şi alte trei aruncări de la 7 m. Jucătoarele tinere cred că pot ajunge la un nivel ridicat fără să depună mare efort şi fără să se concentreze”, a spus antrenorul Zalăului


HC Zalău rămâne fără victorie pe teren străin în acest campionat al Ligii Naţionale, după ce şi duminică a pierdut în deplasarea de la Dunărea Brăila, într-un joc ce a contat pentru etapa a XVI-a.

Gruparea de sub Meseş a fost învinsă la o diferenţă de şase goluri, scor 27 – 21 şi nu a putut emite mari pretenţii la Brăila, în condiţiile în care handbalistele de la HC Zalău au ratat foarte mult. Au fost nouă aruncări în bară din situaţii de unu la unu, dar şi trei aruncări de la 7 m care au fost ratate, ceea ce l-a exasperat pe antrenorul Gheorghe Tadici.

Tehnicianul s-a arătat nemulţumit de prestaţia jucătoarelor tinere, multe dintre ele făcând greşeli duble.

“Am ratat foarte mult. În situaţii de unu la unu am dat nouă aruncări în bară. A fost un concurs în special al jucătoarelor tinere, care cred că pot ajunge la un nivel ridicat fără să depună mare efort şi fără să se concentreze. Au mai fost şi trei aruncări ratate de la 7 m, prin Szolosi, Prycop şi Severin, care au dat în bară. Şi când am avut superioritate numerică am ratat, dar şi pe contraatac faza a doua. Au fost duble greşeli în atac şi apărare la Severin, Szolosi, Irimia şi Popescu. Într-adevăr nici poarta nu ne-a ajutat. Principalele lor marcatoare au fost anihilate, dar nu a fost suficient”, ne-a declarat Gheorghe Tadici, care a fost nemulţumit şi de prestaţia brigăzi de arbitri din Cluj, formată din Mârza şi Nedelea.

“Au mai intervenit şi arbitrii Mârza cu Nedelea, care şi la Cisnădie au făcut-o lată. Încă din secunda 30 le-au ajutat pe gazde să se desprindă şi în permanenţă le-au împins de la spate. Dar mai întâi trebuie să ne vedem bârna din ochii noştri, cu ratările şi greşelile care au fost şi cu apărarea care în anumite momente a fost superficială. Este adevărat că jucătoarele tinere au mult de muncă, mă refer la Pryocop, la Mihart, Corban, Severin, Popescu, multe dintre ele având greşeli duble. Aici se încadrează şi Roxana Szolosi. În economia jocului, greşelile duble sunt două goluri pe tabela de marcaj”, a mai spus Tadici.

După înfrângerea de la Brăila, HC Zalău a căzut pe locul 7 în clasamentul Ligii Naţionale, iar în etapa următoare programată pe 24 februarie va juca pe teren propriu cu liderul SCM Rm. Vâlcea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL