Connect with us

TENIS

Prestaţii sub aşteptări pentru tenismenii sălăjeni la Cluj-Napoca


Deşi erau principalele două favorite la câştigarea categoriei, Cezara But şi Mara Geiger au pierdut în sferturile de finală ale competiţiei. Nici Patrick Bolduţ nu a avut mai mult succes, fiind compleşit de emoţii


La finele săptămânii trecute, la Cluj-Napoca a avut loc o nouă ediţie a Cupei Napoca la tenis de câmp. Competiţia a fost organizată de CS Harnut Radu Tennis Club şi s-a desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Tenis. La competiţia din judeţul Cluj am putut regăsi la două categorii de vârstă şi tenismeni din judeţul Sălaj.

Astfel, la categoria 10 ani a participat Patrik Bolduţ de la ACS Tennis Pro Zalău, iar pe Cezara Bud de la ACS Sergiu Carp Tennis Club şi Mara Geiger de la CS ProTenis Şimleu Silvaniei le-am regăsit la categoria de vârstă 14 ani. De altfel, cele două sălăjence au fost primele două favorite la câştigarea turneului.

Beneficiind de acest statut, ambele fete au beneficiat de primul tur liber, fiind calificate direct în faza sferturilor de finală. Însă, în mod surprinzător, atât Cezara But, cât şi Mara Geiger au părăsit prematur competiţia în această fază.

Sportiva de la ACS Sergiu Carp Tennis Club a fost eliminată de Ana Maria Hosu de la CS Universitar Târgu Mureş, în timp ce şimleuanca Geiger a fost eliminată de Ana Maria Oana, de la acelaşi club din Mureş.

Nici cel de-al treilea sălăjean prezent la competiţia de la Cluj-Napoca nu a avut mai mult succes, astfel că Patrick Bolduţ nu a bifat nicio victorie la Cluj.

314 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS