Connect with us

Ştiri din Sălaj

De Ziua Îndrăgostiților, Asociația Pro Teatru te invită la teatru


Evenimentul cultural este programat joi, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău


În această lună iubirea plutește în aer, motiv pentru care Asociația Pro Teatru a programat chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, de la ora 19:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalău, un spectacol curajos, ce vorbește despre intimitate, o fină analiză a relațiilor amoroase. 

Având la bază piesa „Reunificarea celor două Corei” de Joël Pommerat, „Love Stories” cuprinde paisprezece povești scurte, ce prezintă în cheie tragi-comică situații de viață, având ca temă dominantă iubirea sau absența ei, cu inventarul aferent de stări și emoții, de conflicte interioare și exterioare.

Studenții anului III Actorie, Departamentul de Artă Teatrală al Facultății de Litere și Arte din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu, dau naștere unor personaje complexe, imprevizibile, evoluând adesea spre burlesc.

Prin umorul său negru, spectacolul binedispune și îndeamnă totodată la o examinare atentă a raporturilor în interiorul cuplului.

„O nouă generație de actori  iese de pe băncile școlii. Sunt tineri, entuziaști, încrezători în propriile forțe, doritori să se afirme, plini de energie, optimiști și frumoși. Veniți să vedeți un spectacol care cu siguranță vă va binedispune, vă va da de gândit și vă va sensibiliza!ˮ, a afirmat Marius Gîlea, unul dintre regizorii spectacolului.

Biletele pot fi achiziționate de la Casa de Cultura a Sindicatelor, între orele 8:00 – 18:00. 

Parteneri: Centrul de Cultura și Artă Sălaj, KissFm și DirectTarget

Eveniment susținut de Tenaris Silcotub, companie care promovează cultura în comunitate.

Darius Prodan – Președinte


Caseta artistică a spectacolului „Love Stories”  

Regia: Marius Gîlea, Diana Fufezan și Adrian Neacșu

Distribuție: Elena Băloi, Cezara Crețu, Eduard Hirizoiu, Alis Pelle, Francesca Pop, Alex Popa, Andreea Preda, Darius Prodan, Oana Vlad

Light design: Dorin Părău

Manager proiect: Luminița Bîrsan

Asistent proiect:  Denisa Ciocoiu


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj