Connect with us

ATLETISM

Locul I pentru Rares Nisipeanu

Dupa “Memorialul Atletilor Clujeni”, orasul de pe Somes a gazduit o noua competitie dedicata atletismului, de la care nu puteau lipsi sportivii de la LPS “Avram Iancu” si CSS Zalau. Astfel, vineri si sâmbata s-a desfasurat etapa de zona a Campionatelor Nationale de Copii 1 si 2. În prima zi a întrecerii, în concurs au intrat copiii 1, care au obtinut rezultate foarte bune.

Astfel, din cadrul LPS “Avram Iancu”, Alina Pasca a ocupat locul II în proba de triatlon (alergare 60m, saritura în lungime cu elan si 800m), Denisa Somai – locul III la 1.000m, Lorena Topan – locul II la 2.000m, iar Claudiu Meleg si Georgiana Seutea – locul VI în proba de 1.000m. Trebuie spus ca Robert Nichilciuc, Ana Niculae si Daniel Onicas si-au îmbunatatit recordurile personale în proba de 1.000m.

În ziua urmatoare, la start s-au aliniat copiii 2, care s-au întrecut doar la proba de triatlon. O comportare deosebita a avut Rares Nisipeanu (foto), care s-a clasat pe prima pozitie! La aceasta categorie, LPS “Avram Iancu” a mai fost reprezentat de catre Alexandra Groza (locul VI), Ioana Mocan (locul VII) si Brighitta Somoi (locul IX).

Daca LPS “Avram Iancu” Zalau a participat cu sportivi la ambele categorii de vârstra, CSS Zalau a avut reprezentanti doar la copii 1. Cel mai bun rezultat i-a apartinut lui Raul Crecan, care s-a clasat pe locul II, în proba de 2.000m, cu un timp cu care anul trecut se termina pe locul VI. Tot la 2.000m au mai luat startul Robert Parge si Gabriel Hadade, dar niciunul dintre cei doi tineri atleti nu a prins podiumul, ei terminând cursa pe locurile VI, respectiv VII. La 1.000m, David Mastan a trecut linia de sosire al VII-lea, iar Bogdan Petrusan al XV-lea. Antrenorii acestor sportivi, este vorba despre Nelian Ianchis, Radu Rus si Radu Rus junior, s-au declarat multumiti de rezultatele obtinute, remarcându-l în mod special pe Raul Crecan. Urmatoarea competitie importanta va fi la sfârsitul lunii, mai exact între 28 – 30 mai, când vor avea loc Campionatele Nationale Scolare.

         Ciprian PETRAN

216 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM