Connect with us

FOTBAL

FOTO. Baza Sportivă din Someş-Odorhei a fost reabilitată


După un amplu proces de modernizare, baza sportivă are o altă față, iar din primăvară, Someșul Someș Odorhei va reveni pe propriul teren


Implicarea autorităţilor locale şi susţinerea echipei de fotbal se poate observa în rezultatele obţinute în ultima perioadă de către Someşul Someş Odorhei, dar şi în infrastructură. Astfel, în anul 2018, baza sportivă din centrul comunal a fost într-un amplu proces de modernizare. S-a lucrat la suprafaţa de joc, la vestiare, bănci de rezerve, dar şi la acoperişul clădirii, iar din primăvară jucătorii de la Someşul se vor putea bucura de condiţii foarte bune.

“Avem sprijin din partea autortităţilor locale, ceea ce este un lucru foarte bun. Cu ajutorul Primăriei şi Consiliului Local a fost refăcut gazonul, la vestiare a fost montată încălzirea, iar clădirea a fost acoperită. S-au făcut şi bănci de rezervă, iar în acest an mai urmează să se construiască şi o tribună. Din retur vom reveni acasă şi va fi cu totul altceva. Noi oricum, şi în deplasare am fost susţinuţi de foarte muţi fani.Acum la Someş Odorhei lumea s-a mai civilizat şi vine de plăcere la un meci de fotbal”, a spus Liviu Horincar, preşedintele de la Someşul, care îşi doreşte ca echipa sa să se menţină în primele cinci locuri şi în retur.

“Ne propunem să terminăm în primele cinci locuri. Este o diferenţă de doar 3 puncte până la locul 4, dar deocamdată ne gâdim să ne păstrăm locul 5. Vom mai aduce câţiva juniori de la Rapid Jibou, dar încercăm să mai facem şi alte transferuri”, a precizat conducătorul.

Mai multe amănunte despre Someșul Someș Odorhei, în ediția tipărită a ziarului din 6 februarie

880 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL