Connect with us

Ştiri din Sălaj

Sălăjean reținut de poliţiştii clujeni pentru că a condus fără permis o maşină neînmatriculată


Un tânăr din Şimleu Silvaniei a condus cu permisul suspendat o maşină fără plăcuţe şi fără certificat de înmatriculare retrase pentru lipsa inspecţiei periodice. Pentru fapta sa, sălăjeanul a fost reţinut 24 de ore şi va fi prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Cluj-Napoca în vederea dispunerii unei măsuri preventive


S-a jucat cu focul şi s-a ars! Un alt sălăjean a fost identificat în trafic fără permis de conducere, conducând un autoturism neînmatriculat.

Doar în zilele trecute, publicam un caz despre un sălăjean care a ajuns după gratii pentru faptul că a condus băut şi fără permis. Vezi AICI amănunte despre bărbatul de 41 de ani din Ip ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj.

Deşi pedepsele sunt usturătoare, sălăjenii nu iau în calcul acest lucru şi continuă să facă ilegalităţi în trafic.

Ultimul exemplu s-a petrecut în cursul zilei de joi, tocmai în judeţul Cluj!

Astfel, un tânăr de 28 de ani din oraşul Şimleu Silvaniei a fost depistat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Cluj-Napoca, conducând un autoturism neînmatriculat şi fără a avea permis de conducere.

Aşadar, la data de 7 februarie, poliţiştii clujeni au depistat pe strada Mihai Veliciu din municipiul Cluj-Napoca, un bărbat de 28 de ani care conducea un autoturism deşi are dreptul de a conduce suspendat, iar autoturismul avea plăcuţele şi certificatul de înmatriculare retrase pentru lipsa inspecţiei periodice.

Faţă de cel în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând ca la expirarea acesteia, bărbatul să fie prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Cluj-Napoca în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj