Connect with us

FOTBAL

FOTO. AS Creaca Jac și Olimpia Rus, cele mai bune echipe din Grupa A a Cupei AJF Sălaj la categoria Liga a V-a


Dacă formația condusă de Samir Sabou a reușit maxim de puncte în jocurile de la Someș Odorhei, Olimpia Rus s-a clasat pe locul secund, iar cele două echipe merg mai departe în sferturi


Cupa AJF Sălaj a început sâmbătă pentru echipele din Liga a V-a, la Someș Odorhei și la Valcău. Jocurile din Grupa A s-au disputat la Someș Odorhei, unde cea mai exactă echipă a fost AS Creaca Jac, care a câștigat toate meciurile. Pe locul secund s-a clasat Olimpia Rus, astfel că cele două grupări s-au calificat în sferturi.

La Valcău, au avut loc meciurile din Grupa C, unde legea a fost făcută de Sporting Zalău, care a terminat grupa cu maxim de puncte. Venus Borla a fost echipa care a prins locul doi și s-a calificat în sferturi.

Duminică, la Someș Odorhei au loc partidele din Grupa B, de unde fac parte Viitorul Băbeni, Agronova Dragu, Someșul Letca, CS Hida, Cetatea Buciumi și Dumbrava Ciocmani.

Tot duminică, la Valcău au loc jocurile din Grupa D, unde au fost repartizate Stejarul Sîg, Gloria Marin, Voința Derșida, Venus Giurtelec și Cetatea Valcău.

 

Mai multe amănunte de la Cupa AJF Sălaj, în ediția tipărită a ziarului de miercuri, 13 februarie

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL