Connect with us

MINIFOTBAL

Sălajul va trimite trei echipe la Campionatul Regional de minifotbal!


Conform noului sistem de licenţiere, Campionatul de Minifotbal Onix deţine cea mai înaltă clasificare şi va avea posibilitatea să trimită chiar şi trei formaţii la Campionatul Regional din vară, după ce în ultimii ani , Sălajul a avut două reprezentante


Judeţul Sălaj rămâne un pol important în minifotbalul românesc, iar acest lucru o spun şi rezultatele pe care le-au obţinut echipele sălăjene la  competiţiile naţionale. Ultimul exemplu poate fi Campionatul Regional Nord-Vest de anul trecut de la Arad, unde finala a fost una sălăjeană între Autovip Garden şi Dia Guard Divino, care a fost câştigată de Autovip. Conform noului sistem de licenţiere, Sălajul beneficiează din acest an de Licenţa A, care este cea mai înaltă clasificare, astfel că acest lucru îi oferă posibilitatea Campionatului de Minifotbal Onix să trimită chiar trei echipe la Campionatul Regional. Asta după ce în ultimii, Sălajul a trimis câte două reprezentante la Campionatul Regional Nord-Vest.

Şi la turneul final al Cupei României din Sălaj vor putea fi prezente două echipe.

Într-un clasament al FMR întocmit la finalul anului 2018, campionatul din Sălaj se află pe locul 4,  după Timiş, Sibiu şi Iaşi, cu un total de 279 de puncte, fiind în faţa unor campionate puternice din Bucureşti, Bistriţa sau Cluj.

Campionatul Regional Nord-Vest va avea loc la Floreşti

Federaţia de Minifotbal din România a programat sâmbătă Adunarea Generală la care au participat 30 de reprezentaţi ai competiţiilor locale din ţară, alături de conducerea FMR.

În cadrul întâlnirii s-au discutat aspecte legate de bilanţul anului 2018 dar şi de planurile şi proiectele FMR pentru anul 2019. Totodată s-au stabilit şi datele de desfăşurare a competiţiilor naţionale,  acolo unde vor fi prezente şi cele mai bune echipe din Sălaj.

Din acest an, la Campionatul Regional Nord-Vest, Sălajul va trimite trei echipe, acestă competiţie urmând să aibă loc în perioada 7 – 9 iunie, la Floreşti. Şi la Cupa României, Campionatul de Minifotbal Onix va trimite două formaţii, această întrecere urmând a avea loc în perioada 28 – 30 iunie la Bacău.

Tot în Moldova, dar la Piatra Neamţ va avea loc Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor, care este programat în perioada 14 – 16 iunie.

Cea mai importantă întrecere va fi Turneul Final al Campionatului Naţional, care urmează să se desfăşoare la Oradea în perioada 5 – 7 iulie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in MINIFOTBAL