Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici:“Sper ca jucătoarele tinere de la HC Zalău să îşi dorească mai mult şi să progreseze”


Antrenorul de la HC Zalău mizează tot mai mult pe jucătoarele tinere în acest retur, dar aşteaptă ca acestea să progreseze şi să prindă experienţă într-un timp cât mai scurt


În a doua parte de campionat, Gheorghe Tadici a decis să dea mai mult credit jucătoarelor tinere, pentru ca acestea să crească în valoare. Astfel, atât în partida de la CSM Bucureşti, cât şi în meciul cu CSM Galaţi, handbalistele tinere au avut ocazia să bifeze minute mai multe într-un meci oficial. Acest lucru se va întâmpla şi duminică, când HC Zalău va juca în deplasare, la Dunărea Brăila.

Deşi adversara Zalăului se află pe locul 11, Tadici se aşteaptă la o partidă dificilă în deplasarea de la Brăila.

“Întâlnim o echipă care şi-a schimbat faţa de când a venit antrenor Aurelian Roşca. Dunărea Brăila este o echipă bună, care a câştigat cu SCM Craiova şi a făcut meciuri bune, dar care se află într-o zonă periculoasă a clasamentului şi vrea să iasă de acolo.  Echipa din Brăila are jucătoare cu mare experienţă şi în mod cert ne aşteaptă un meci dificil, cum au fost de regulă toate meciurile la Brăila, cu atât mai mult acum, având în vedere că s-au relansat şi au declarat că în sezonul viitor vor să facă echipă de cupe europene. Ne aşteaptă o deplasare lungă şi vom face 10 -12 ore până la Brăila, dar sperăm să ne refacem cât mai repede şi să facem un meci bun. Sper ca jucătoarele tinere să îşi dorească mai mult şi să progreseze. Acum au ocazia să se impună odată cu plecarea lui Claudia Constantinescu. Avem trei meciuri dificile în campionat, cu Brăila, Vâlcea şi Cisnădie şi trebuie să scoatem cât mai mult dacă vrem să rămânem în faţă. Cine leagă două victorii se duce sus, dar cine pierde la rând două meciuri poate ajunge până pe locul 10”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Partida dintre Dunărea Brăila şi HC Zalău se dispută duminică, de la ora 18.00.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL