Connect with us

Ştiri din Sălaj

Afumat bine, un tânăr a lovit trei maşini şi a fugit de la locul faptei!


Eveniment spectaculos în această dimineaţă pe străzile municipiului Zalău, acolo unde un şofer aflat sub influenţa alcoolului a lovit trei autoturisme parcate şi s-a făcut nevăzut. La scurt timp, tânărul a fost prins de poliţiştii sălăjeni şi acum riscă dosar penal, dacă nu chiar şi o perioadă de… pauză la răcoare


Viitorul nu sună prea bine pentru un tânăr din comuna Bănişor, după ce acesta a făcut ravagii pe strada… Viitorului din municipiul Zalău, acroşând nu mai puţin de trei autoturisme!

Totul s-a întâmplat vineri dimineaţa, în jurul orei 6.20, când tânărul în vârstă de 31 de ani s-a urcat la volan şi a încercat să circule în cartierul Dumbrava II.

Băut bine, conducătorul auto a avut o aventură destul de scurtă, deoarece maşina sa a lovit trei autoturisme parcate pe marginea drumului, este vorba de un Opel şi două maşini marca Volkswagen.

În momentul în care şi-a dat seama ce a făcut, şoferul din Bănişor şi-a abandonat Volkswagen-ul şi s-a făcut nevăzut.

La scurt timp, însă, poliţiştii sălăjeni l-au identificat şi l-au pus la… aparat.

“În timp ce conducea autoturismul, tânărul din Bănişor a avariat trei autoturisme care se aflau parcate regulamentar, după care a abandonat autoturismul și a plecat. Acesta a fost identificat în scurt timp. Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Altfel spus, sălăjeanul riscă pedeapsa cu închisoare.

 

Sursa foto: zalau24.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj