Connect with us

ARTE MARTIALE

Peste 120 de concurenti la start

A devenit deja traditie organizarea sub Magura a turneului interjudetean de karate modern, intitulat Cupa “Simleului”. La editia din acest an, la start s-au aliniat peste 120 de sportivi din judetele Maramures, Satu Mare, Bihor si Salaj. Competitia a fost gazduita la sala de sport a Grupului Scolar “Ion Ossian”, în organizarea CS Omega Simleu, în colaborare cu Directia pentru Sport a Judetului Salaj si cu sprijinul Primariei orasului Simleu Silvaniei. De altfel, edilul orasului – Septimiu Catalin Turcas, a tinut sa fie prezent la momentul de debut si a apreciat numarul mare de competitori, carora le-a urat mult succes, asigurându-i totodata, ca vor fi întotdeauna bineveniti la Simleu Silvaniei.

Înaintea întrecerilor, CS Omega Simleu si CS Dani-San Zalau au sustinut o scurta demonstratie de arte martiale, iar trupa de dans “INSTINCT”, din Nusfalau, a încântat publicul prezent la sala.  Sportivii s-au întrecut apoi în probe de kumite individual, într-o atmosfera totala de fair-play, iar la final cei mai merituosi dintre ei aveau sa fie premiati de organizatori, cu trofee, medalii si diplome, în aplauzele colegilor si spectatorilor, care abia mai aveau loc în tribune! Salajul a fost reprezentat de trei delegatii, respectiv CS Omega Simleu – Jibou (presedinte Gheorghe Pop), Clubul Copiilor Simleu Silvaniei si CS Dani-San Zalau (presedinte Lucian Dan Chis).

Karateka de la sectiile din Simleu si Jibou ale Clubului Omega au obtinut nu mai putin de 15 locuri I, 9 locuri II si 14 locuri III, iar sportivii remarcati au fost Tania Pop, Cristina Santavan, Aida Pop, Carla Ciobanu, Laura Remes, Jozsa Iasmina, Maria Gradinaru, Ihos Iarina, Daria Crisan, Sintia Boda, Luigi Pop, Darius Balint, Marius Lazar, Tudor Hozan, Ciprian Rad, Ionut Pap, Nicolae Rad, Roland Barnutiu, Balyoki Richard si Antonio Ardelean. Desi este o grupare relativ noua pe firmamentul artelor martiale din Salaj, CS Dani San a avut rezultate bune, obtinând trei locuri I, trei locuri II si noua locuri III, astfel: Giulia Gurzau, Keresztes Linda si Kovacs Peter – locul I; Andrei Cret, Adrian Jecan si Sorin Halmajan – locul II; Sergiu Marcus, Dombi Norbert, Andrei Brazdau, Sergiu Pop, Sergiu Gombasi, Darius Sighet, Darius Opris, Diego Rucarean si Radu Cuceu – locul III.      Calin ONICAS

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ARTE MARTIALE