Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău s-a întrebuinţat serios pentru o victorie de 3 puncte cu modesta “U” Cluj


Deşi între cele două echipe este o diferenţă mare de valoarea, în teren, jocul de miercuri a fost echilibrat. În setul doi, clujenii s-au impus cu 25 – 20, dar au fost aprope să obţină un punct din această confruntare, după ce şi în setul trei, Universitatea a avut avantaj de mai multe ori, însă până la urmă, formaţia zălăuană s-a impus cu 26 – 24


După derby-ul cu SCMU Craiova, pentru elevii lui Andrzej Kowal părea că urmează un meci facil, în deplasarea de la Universitatea Cluj, unde Volei Municipal Zalău a defilat în primul set şi după doar 20 de minute l-a şi câştigat cu 25 – 14.

Volei Municipal Zalău nu a mai fost constantă şi din setul al doilea, în care clujenii au fost cei care au condus de mai multe ori. Gazdele au avut 3 – 1, apoi 11 – 10 sau 20 – 17, moment în care tehnicianul Zalăului a solicitat time-out. Echipa sa a egalat la 20, dar în acel moment şi tehnicianul de la Universitatea a cerut întreruperea jocului, astfel că clujenii s-au trezit la timp şi au punctat de cinci ori la rând, 25 – 20!

Universitatea a prins tot mai mult curaj deşi de cealaltă parte se afla un adversar “stelar” unde jucătorii sunt plătiţi regeşte din banul public, la fel şi tehnicianul Kowal. Nu au contat aceste aspecte, iar modesta “U” Cluj era cât pe ce să câştige şi setul al treilea. A fost 4 – 1 în debut, iar Zalăul a preluat pentru prima dat conducerea la 9 – 10. Volei Municipal s-a desprins la 11 – 13, dar clujenii au revenit şi  au trecut la conducere la 17 – 16. Gazdele au fost în avantaj cu 20 – 19, 22 – 21 şi 23 – 22, însă în momentele “cheie” gruparea de sub Meseş a punctat prin Matei, la 24 – 25, ca mai apoi atacul greşit a lui Şoloc să ducă scorul la 24 – 26.

Volei Municipal Zalău a putut respira uşurată după acest set, iar victoria de 3 puncte a început să devină şi mai sigură din setul patru, când Universitatea a căzut psihic. Acesta a fost de fapt setul în care s-a văzut diferenţa dintre cele două echipe. Zalăul a avut 4 – 1 apoi 8 – 5, ca în a doua parte a setului diferenţa să fie şi mai clară, 16 – 10 sau 21 – 15 pentru sălăjeni. S-a terminat 25 – 20 în favoarea zălăuanilor, care au reuşit cu chin cu vai să scoată cele 3 puncte din această confruntare. Ciprian Matei a reuşit cele mai multe puncte, (14), în timp ce de la clujeni, evidenţiatul jocului a fost Marius Şoloc cu 15 puncte.

Având în vedere că SCMU Craiova şi Arcada Galaţi au stat în intermediara de miercuri, Volei Municipal Zalău s-a desprins de urmăritoare, însă la final de săptămână urmează ca şi gruparea de sub Meseş să aibă liber. În aceste condiţii, următorul joc va fi pe 16 februarie, la Zalău, cu Unirea Dej

“U” Cluj – CSVM Zalău 1 – 3 (-14, 20, -24, -20)

 

1232 Vizualizari
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. Voleiul e mort

  8 February 2019 at 11:58

  Adversar stelar?!?!? Serios? Cine-i stelar acolo? Nu il vad pe grozzer,volkov,juantorena,n’gapeth,zaytsev,simon. Aia sunt stelari prietene. Descrie meciu si lasa-ne cu literatura universala.” Jucatori platiti pe bani publici”. Ce treaba ai tu din ce bani sunt platiti? Comenteaza meciu

 2. Mihai

  10 February 2019 at 7:32

  Toti jucătorii din prima ligă sunt platiti din bani publici . Cred ca erau mai bune ceva declarații de la antrenor jucători etc . De chestia asta cu bani publici sa plictisit lumea . Toate echipele din volei , handbal plătesc din bani publici .

 3. Mihai

  10 February 2019 at 8:35

  Dupa de Craiova a pierdut la Dej o sa scrii ca sunt platiti oltenii din bani publici ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1