Connect with us

FOTBAL

Cătălin Odenie – golgheterul Silvaniei Cehu Silvaniei: “Mă bucur că mi-am ajutat echipa prin jocul prestat”


Jucătorul în vârstă de 24 de ani este principala armă din atacul formaţiei pregătite de Dan Lucaciu, fiind autorul a şapte goluri în prima parte a sezonului


Pentru sezonul 2018 – 2019, Silvania Cehu Silvaniei şi-a schimbat faţa şi a devenit o echipă cu pretenţii la podium. La această ascensiune a clubului condus de Horaţiu Bogar a avut o contribuţie majoră şi Cătălin Odenie, jucător cu experienţă la nivelul Ligii a III-a la Unirea Jucu sau Luceafărul Bălan.

Prin experienţa sa, jucătorul în vârstă de 24 de ani şi-a ajutat formaţia să încheie turul din Liga a IV-a pe locul 4, la 5 puncte de podium.

În cele 12  etape, Silvania Cehu Silvaniei a reuşit să marcheze 25 de goluri, golgheterul echipei fiind Cătălin Odenie cu şapte reuşite.

“Mă bucur că mi-am ajutat echipa prin jocul prestat, dar la fel mă bucur şi că echipa mă ajută la rândul ei să fiu pus în această situaţie frumoasă”,a spus Cătălin Odenie.

Fotbalistul s-a declarat mulţumit şi de parcursul Silvaniei din tur.

“Sunt mulţumit deşi puteam mai mult, dar obiectivul a fost o clasare în primele patru locuri. Cât despre retur, obiectivul este să avem un parcurs cel puţin la fel de bun”, a precizat Cătălin Odenie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL